avatar

Ja tenim guanyadors pels dos llibres!

Triem els guanyadors amb Random.orgCom podeu veure aquest mateix matí hem fet el sorteig dels dos exemplars de La Visión Fotográfica de l’Eduardo Momeñe. Com varem anticipar, hem fet servir els generadors aleatoris del web Random.org per triar dos guanyadors d’entre els 304 participants.

Per fer-ho tot tan clar i evident com hem pogut, hem penjat les captures de pantalla del abans i després. Els números triats han estat el 232 i el 17.

Així doncs, els guanyadors han estat el Santiago Muñoz B. i l‘Anna Mª Cabeza C., amb els que ens posarem en contacte per tal de que ens enviïn les seves dades i per tal d’enviar-lis l’exemplar corresponent, firmat per l’Eduardo Momeñe. L’enhorabona a tots dos per aquest premi!

Us recordem que el proper 25 de març fem un una xerrada-col·loqui gratuita en el que podreu escoltar l’autor del llibre, fer-li preguntes i debatre al voltant de la fotografia. Recordeu també que en aquest acte sortejarem productes cedits per Disefoto.

També us voldríem animar a tots a visitar regularment el web d’espaifotografic i participar en el fòrum.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Ja tenim guanyadors pels dos llibres!”

  1. Moltes felicitats als guanyadors.

  2. Moltes felicitats als guanyadors.