avatar

Un cap de setmana amb Ricky Dávila

Després d’uns dies ben intensos, encara amb el bon regust que ens ha deixat el cap de setmana amb l’Eduardo Momeñe, ja pensem en un altre taller, un taller que va en la mateixa línia, la de definir la nostra visió fotogràfica. Sempre es bo veure’n diferents visions de com afrontar un mateix tema.

Es una llàstima però no el fem nosaltres aquest cop, de tota manera, el que si volem es donar el nostre suport a aquesta activitat, perquè aquest ha de ser un taller com el d’ahir, dels que deixen petjada i aquests son els que ens interessen, els que ens ajuden a desenvolupar-nos com a fotògrafs, però també i potser encara més com a persones i això en definitiva és el que ens fa millors fotògrafs.

Ja hem esmentat al fòrum aquest vídeo i els que el segueixen, però val la pena que hi tornem a fer una ullada per a conèixer al Ricky Dávila, lo clar que ho sent i deixa anar. Encara hi sou a temps d’apuntar-vos.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Claus per a definir una visió fotogràfica personal

Aquest és el títol del taller. La fotografia és un magnífic vehicle d’expressió personal i un mitjà de relacionar-nos amb el món i amb nosaltres mateixos. La càmera pot ser una finestra al món exterior o un reflex de les nostres pròpies emocions. Aquest taller pretén estimular la creativitat i la curiositat en cada un de nosaltres en diferents direccions, i facilitar les claus bàsiques per a la consecució d’un projecte fotogràfic personal, que tingui com a fonament creatiu el concepte de territori i la interpretació que en faci cada autor .

Aquest taller està orientat a estudiants de fotografia i professionals a la recerca d’un territori personal i un posicionament propi en l’àmbit de la fotografia.

Els participants hauran de portar els seus propis treballs, que serviran de base a comentaris orientatius: fotografies autobiogràfiques, documentals, etc. Les seves imatges seran eines per a l’intercanvi d’opinions i permetran dirimir dubtes i debatre sobre les noves regles del medi. L’autor compartirà amb els alumnes els seus propis treballs.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.