avatar

“Nu femení” amb Josep Bou. Nou taller EF el 14 de maig

Ja us podem anunciar el proper taller organitzat per EF. Un dels clàssics que no havíem fet encara, un taller de nu femení a càrrec d’un mestre en aquesta disciplina, el reconegut fotògraf Josep Bou.

Josep Bou te una llarga trajectòria com a fotògraf: ha publicat diversos llibres i dossiers, ha tingut ressò en mitjans de comunicació nacionals i internacionals, premsa i revistes especialitzades, en entrevistes i programes monogràfics en  ràdio i  TV i ha rebut premis i mencions com la medalla d’or del festival de Nova York. És membre fundador de l’Associació de Fotògrafs Professionals. Ha col·laborat com a assessor per Kodak i Agfa. Ha estat director de fotografia en documentals, videoclips i espots publicitaris i jurat en importants concursos nacionals de fotografia. Participa com a ponent en taules rodones i col·loquis fotogràfics.

La seva activitat docent es desenvolupa en diferents cursos, tallers, seminaris i Master Classes per a professionals. Ha col·laborat com a professor amb les escoles Gris Art  i IDEP i ha estat creador i director de la Trobada Fotogràfica Passanant Foto.

La model es diu Paloma Otero, es llicenciada en audiovisuals i treballa com a model publicitaria i actriu. Un bon exemple de les seves dots interpretatives és aquest vídeo, on la podeu veure fent un monòleg.

Veurem diferents tipus d’il·luminació, el tracte amb la model, el que cal tenir en compte en una sessió d’aquest tipus. Veurem un contracte bàsic entre fotògraf i model i en firmarem un d’especial per al taller.

El taller es farà el dia 14 de maig a la Masia Can Rafart (Vilassar de Dalt) en una amplia sala condicionada com estudi. Si esteu interessats en assistir-hi, no badeu gaire! Les places estan restringides només a 15 assistents per tal de que pugueu tots fer fotografies el màxim temps possible i còmodament.

El preu del taller és de 100€ i haureu de sumar-hi 25€ (125€ en total) si voleu dinar al restaurant La Taverna de Les Sedes. Recomanem però que ho feu, doncs es un bon moment per a conèixer gent amb els mateixos interessos, treure dubtes, aclarir conceptes, etc.

Podeu fer l’ingrés al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom i telèfon o e-mail de contacte). Agrairem que ens feu un avís per email alhora que l’ingrés. Només acceptarem 15 persones, per tant si algú fa l’ingrés quan s’hagi sobrepassat aquest límit es tornarà l’import. Acceptarem cancel·lacions i retornarem el import pagat fins una setmana abans del taller, però no en els dies previs al taller.

  • 10:00 Presentació del temari i programa del taller. Projecció de fotos de nus. Anàlisis i comentaris sobre fotos projectades.
  • 11:15 Descans i petit refrigeri.
  • 11:45 Preparació del set fotogràfic.
  • 12:30 Primera sessió fotogràfica amb model femenina.
  • 14:00 Dinar.
  • 16:00 Segona sessió fotogràfica amb model femenina.
  • 18:30 Final de la sessió. Selecció de fotografies de cada participant.
  • 19:00 Projecció i comentari de les fotografies dels participants.
  • 20:00 Cloenda del Taller.

Aquest taller l’hem intentat fer varies vegades però mai havia quallat. Primer de tot perquè el nombre de participants ha de ser limitat, per tal que es puguin fer fotografies còmodament i segon perquè en un taller d’aquest tipus s’involucra a més persones (i els honoraris van sumant) que en un taller dels que venim fent fins ara. I finalment perquè ens hem proposat no fer tallers massa cars ja que el que volem es donar accés a tothom. Gràcies al bon fer de ponent i model envers aquesta activitat, podem oferir aquest taller a un preu molt assequible.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris6 comentaris a ““Nu femení” amb Josep Bou. Nou taller EF el 14 de maig”

  1. Te molt bona pinta , però encara no tinc gaire clares las dades ! Bona iniciativa gent de EF !