avatar

Masterclass amb Eugenio Recuenco a Fotoactitudes

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Primer va ser en Gervasio Sánchez, ara li toca a l’Eugenio Recuenco, una de les figures més destacades de la fotografia espanyola de moda dels últims anys. L’atmosfera de les seves imatges i el seu detallisme,  fan que el seu estil sigui tan reconeixible. I aconseguir un treball tan personal és qüestió d’actitud, com les que volen trobar el Keep Walking Project de Johnnie Walker i Notodo.com a través del certamen FOTOACTITUDES.

FOTOACTITUDES comença aquesta setmana a oferir-vos l’exclusiva Masterclass d’Eugenio Recuenco, dividida en sis capítols que finalitzaran el 3 de maig amb el llançament d’un nou repte. Vídeos inspiradors on descobrir a través de la pròpia veu dels artistes, els seus començaments, tècniques i idees sobre la fotografia com a art, ofici i passió.

El dimarts 19 d’abril acaba el termini de presentació de treballs per al repte fotogràfic que va llançar Gervasio Sánchez la setmana passada. Fins ara hem rebut més de 550 imatges. Si encara no has enviat la teva no deixis d’escoltar la seva proposta, on en el seu moment apareixeran també les de Recuenco, José Manuel Navia i Chema Madoz.

Recorda que pots participar amb tantes fotografies com vulguis i que el premi és l’oportunitat excepcional de conèixer els artistes en una classe magistral amb ells.

A què estàs esperant? Entra ja al repte de Gervasio Sanchez per veure les participacions rebudes fins ara i descobreix altres perspectives, actituds i opinions també a través de les nostres pàgines a Twitter, Facebook i Flickr.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.