avatar

MikoKDD 2011: micologia i fotografia

MikoKDD 2011: micologia i fotografiaCom ja sabreu la majoria, cap a la tardor organitzem amb l’Alex Alonso un taller de fotografia de bolets que ja va sent un clàssic. Aquest serà el tercer any i serà diferent.

L’Àlex, juntament amb el micòleg Pablo Garcia Azcárate organitzen per aquelles dates, una trobada micològica a nivell estatal i per aquest motiu, aquesta activitat queda englobada dins del que serà la MikoKDD 2011.

Tot i que encara falta molt de temps,  ja han començat els preparatius per a les activitats sobre micologia, fotografia micològica i gastronomia que alguns ja coneixíeu d’anteriors edicions . Això vol dir que ja podeu fer la vostra inscripció i reserva de plaça si voleu.

Enguany la MikoKDD es farà a Fogars de Monclús, un indret que permet accedir fàcilment als entorns naturals del Montseny i del Montnegre. La seu de la MikoKDD 2011 serà a La Farga del Montseny, una casa magnífica perfectament preparada per rebre i allotjar grups, situada a la vessant sud del Montseny, molt a prop de Sant Celoni.

Coneixem prou bé també les persones que hi ha al darrera d’aquestes interesantíssimes jornades: l’Àlex Alonso, reconegut especialista en fotografia de fongs i bolets, i el micòleg Pablo García Azcarate. A l’edició d’enguany, s’hi afegeix un membre destacat a l’equip: l’Enric Artigas, cuiner especialista en receptes amb bolets.

Amb la incorporació de l’Enric, la MikoKDD amplia els seus atractius amb activitats al voltant de la caça de bolets i la seva aplicació a la cuina. És una alternativa molt interessant pels acompanyants d’aficionats a la fotografia que no comparteixen la seva passió amb la mateixa intensitat. Per altra banda, només cal fer un cop d’ull als menús programats pels sopars de la MikoKDD per adonar-se que l’aspecte gastronòmic estarà magníficament cobert.

Les dates triades per la MikoKDD permeten comptar amb quatre dies, és a dir, un dia més que l’edició anterior. Per això, s’han dissenyat diversos MikoPaquets per tal que tothom trobi la combinació de dies i activitats que més li convingui. Com en edicions anteriors, es mantenen els concursos i exposicions de fotografia micològica, les xerrades sobre micologia, processat fotografic, etc. S’oferirà també un taller de fotografia, per a tothom que es vulgui iniciar o millorar la seva tècnica.

Espaifotografic també hi juga un paper en aquestes jornades: així com altres anys hem organitzat tallers de fotografia de fongs i bolets amb l’Àlex Alonso, en aquesta ocasió també ens n’encarreguem, com deiem, englobant-ho dins les activitats de la MikoKDD. Així doncs, nosaltres organitzem el Taller de fotografia micològica que està programat pel diumenge 30 d’octubre.

La jornada estarà dividida així: Al matí farem el taller al voltant del Parc Natural del Montnegre, per dinar s’incorporaran els qui hagin  agafat el pack sencer, dinarem fent una barbacoa i tot seguit un passeig micològic i fotogràfic pels voltants de “La Farga del Montseny“, quan es faci fosc hi haurà una xerrada de processat digital amb les fotografies que hem fet al matí i per acabar un magnific sopar amb l’ingredient protagonista d’aquestes jornades, el bolet, de la mà de l’Enric Artigas.

Si esteu interessats en assistir-hi, tot i que encara falta temps, heu de fer la corresponent inscripció i pagament a través del compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el vostre nom i telèfon o e-mail de contacte). El preu és de 100€ i inclou, a més del propi taller, les activitats del dia, el dinar i el sopar.

Penseu que a l’englobar-se dins de la MikoKDD2001 ho hem de fer amb aquest temps d’antel·lació. Les places per assistir a la MikoKDD complerta estan limitades a 50 persones i cal dir que ja hi ha cert nombre de pre-inscrits. La resposta a la convocatòria està sent molt positiva, per tant cal no badar gaire si esteu interessats en gaudir d’aquesta festa del bolet i la fotografia.

Trobareu tota la informació i detalls sobre la MikoKDD 2011 al bloc creat expressament per l’ocasió.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.