avatar

Aquesta és l’entrada que fa 2.000!

2.000 articles en portada d'espaifotograficNo volíem deixar passar l’oportunitat que ens brinda aquesta entrada doncs és l’article que fa 2.000 des que vàrem començar a espaifotografic.cat. Són més de tres anys de noticies i articles del més variat contingut, sempre amb la fotografia com a tema central.

Hi ha hagut èpoques més prolífiques i d’altres menys però mai hem deixat de publicar. Actualment el ritme és d’una entrada per dia, sempre amb prou contingut i interès.

Cadascun dels redactors té assignat un dia de la setmana per posar el seu article i aquesta cadència els permet preparar el seu article sense preses. Creiem que d’aquesta manera ens podem enorgullir tots plegats del nivell de molts dels texts que s’han publicat en portada. Tots els articles estan firmats per l’autor i fàcilment podeu accedir al recull de cada un d’ells, fent clic sobre el seu nom o visitant la secció Els nostres autors.

Un dels resultats directes  d’aquesta constància és que quan es fa una recerca sobre fotografia en català a  través del Google, és molt provable que espafotografic estigui en els primers llocs. Això és especialment notable en el cas d’alguns articles sobre fotògrafs, dels que gairebé no hi ha material a la xarxa. En alguns casos, de fet, els nostres articles són inclús millors que els publicats a la viquipèdia. Cal dir que varem contactar amb aquesta organització per oferir-los col.laboració, però no es varem mostrar gaire receptius a la nostra proposta.

Tots els articles que surten a portada s’envien automàticament a Facebook i a Twitter. Actualment la pàgina d’EF a Facebook té més de 4.000 seguidors que, d’aquesta manera, també poden estar al corrent dels continguts publicats en portada.

Estem ultimant el que serà la nova portada d’espaifotografic, en la que hi haurà molta més informació a la vista, però no ens aturarem aquí; encara ens queden molts més projectes per anar actualitzant aquest espai que ens agradaria que sentíssiu com a molt vostre.

Volem felicitar i agrair a tots els redactors i col·laboradors el seu esforç, compromís i dedicació, doncs sense ells no hagués estat possible assolir aquesta fita. Així mateix ens agradaria felicitar-vos a tots els que ens seguiu regularment i agrair-vos també la vostra participació i interès.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris21 comentaris a “Aquesta és l’entrada que fa 2.000!”

  1. Encara que amb una mica de retard (he estat fora, feina, etc.) us haig de felicitar per la vostra gran tasca que fa que EF siguit seguida amb molt d’interès. Per molts anys!!!!!