avatar

Concurs Mensual EF maig ’11

"Fussió" d'en Josep GironaL’edició d’abril del Concurs Mensual EF ja te un guanyador. El premi d’aquest mes se l’endú en Josep Girona per la seva foto Fussió, amb 29 punts i molt a prop a quedat l’Atzu amb Eteri i 26 punts i la Lucia (Verdewasabi) amb Mare natura i 23 punts.

Felicitem al guanyador en especial però també a tots els participants encara que aquest cop la participació no hagi estat tant alta com en anteriors edicions del concurs..

Podeu veure totes les fotos presentades aquí. I si us ve de gust repassar totes les edicions que s’han fet fins ara del Concurs Mensual EF fins aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

Com a premi d’aquesta edició del Concurs Mensual EF, en Josep Girona, rebrà el regal cedit pel nostre patrocinador Disefoto, i que és un motxilla Lowepro Runner 200 AW. També una copia en paper Hahnemühle que pot demanar al laboratori Copia. I per la nostra part, hi afegim un altre obsequi: una samarreta EF de color negre o taronja i talla a triar pel guanyador.

Un retrat a l’estil Avedon

Richard Avedon trabajandoAquest mes i seguint la tònica de les darreres edicions us demanem una fotografia que us heu de treballar, aquest cop us demanem un retrat. Però per a fer-la caldrà que feu una petita investigació prèvia.

Haureu de buscar qui era Richard Avedon; a espaifotografic en tenim una biografia. Busquem fotografies amb l’aire de les que va fer en el període de 1979 al 1984 i que es varen editar en un llibre titulat In the American West 1979-1984 i de la que en varem poder gaudir en una gran exposició que es va fer al Caixa Fòrum el 2002.

Son fotografies de gent de carrer, de mig cos, situats a l’ombra, amb fons blanc i en blanc i negre, naturalment. Busqueu aquestes fotografies i documenteu-vos sobre el personatge i com les feia (a la imatge de la dreta es pot veure) abans de fer la vostra, segur que en traureu més profit.

Teniu fins el diumenge 29 de maig a les 24:00h per enviar les vostres obres, atenent-vos a les normes habituals.

El regal d’aquest mes, cedit pel nostre patrocinador Disefoto, és un trípode Gorillapod Video. També hi heu d’afegir la copia en paper Hahnemühle al laboratori Copia. I per la nostra part, hi afegim un altre obsequi: una samarreta EF de color negre o taronja i talla a triar pel guanyador.

De moment aparquem el tema de fer el Concurs Mensual a través d’una de les xarxes socials, Flickr o Facebook, que volíem encetar per tal d’obrir mes la participació. La nostra intenció de canviar-ho no va ser ben valorada per els que varen donar el seu parer, però tampoc s’ha vist recompensada amb més fotografies aquesta edició, sinó tot al contrari, esperem que aquest mes, el tema de retrat us motivi més a participar.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris11 comentaris a “Concurs Mensual EF maig ’11”

  1. Al facebook d’espaifotografic han posat aquest link que ens pot servir d’inspiració.

    http://www.youtube.com/watch?v=dkLmu5dSE7o