avatar

Fotobloguejant, de Barcelona Photobloggers

El proper dijous 2 de juny a les 19:00 hores el centre comercial Maremagnum obre les seves portes a l’exposició fotogràfica “Fotobloguejant“. Aquesta nova exposició de Barcelona Photobloggers reuneix 65 fotografies, de 39 fotògrafs, guanyadores de “La imatge de la setmana” entre agost de 2009 i març de 2011.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

En paraules dels nostres amics de Barcelona Photobloggers:

"Fotobloguejant" de Barcelona Photobloggers“La imatge de la setmana” és un projecte participatiu que vam iniciar el 26 d’agost de 2009. L’objectiu és destacar la millor foto publicada entre els membres de la nostra comunitat cada setmana. Vam idear un sistema on no hi ha un jurat, de manera que el guanyador de la setmana actual tria la imatge de la setmana següent, i així es forma una cadena de guanyadors i fotos el més democràtica i heterogènia possible.

A més del reconeixement pel treball i la promoció del fotògraf en el procés de recerca i selecció, els membres de la nostra comunitat s’aproximen al treball de tots, a poc a poc, setmana a setmana. La selecció de les fotos és possible gràcies a un sistema d’agregació 2.0 que hem creat. Aquest sistema mostra les fotos que es publiquen en els fotoblogs que pertanyen a la nostra comunitat de manera automàtica en la secció Fotobloguejant del nostre web.

Volem agrair a Maremagnum que, una vegada més, recolza les iniciatives artístiques més joves i contemporànies, produint l’exposició i cedint el seu espai al col·lectiu Barcelona Photobloggers, amb el qual porta col·laborant des de fa quatre anys i amb el qual ha dut a terme quatre exposicions conjuntes.

També volem agrair al nostre amic i destacat fotògraf Paco Elvira per acceptar i triar la seva preferida d’entre les 65 fotos de l’exposició. La foto seleccionada és l’emblema de la mostra i, d’alguna manera, és “la foto de l’any”: “Barcelona” de Martín Molinero, guanyadora de la setmana 67.

Alguns dels que exposen son habituals d’espaifotografic i ens agradaria participar d’aquesta activitat, per això us convoquem per dijous a les 19 h. al Maremagnum. Obrim un fil per apuntar-vos i fer-ne més difusió. Fins dijous.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Fotobloguejant, de Barcelona Photobloggers”

  1. Totes les exposicions que fa Barcelona Photobloggers en Maremagnum han estat especials per un o altre motiu. Recordo casualment que en una d’elles, vaig conèixer personalment per primera vegada a molts companys de Espaifotografic. En aquesta ocasió, no podré anar però desitjo als amics de Barcelona Photobloggers un èxit segur.

  2. […] Fotobloguejant – Barcelona Photobloggers Maremagnum, Moll d’Espanya 5, Barcelona Del 2 al 30 de juny N’hem parlat aquí […]

  3. […] Fotobloguejant- Barcelona Photobloggers Maremagnum, Moll d’Espanya 5, Barcelona Del 2 al 30 de juny N’hem parlat aquí […]