avatar

Predadors i herbívors a la sabana africana

Ens plau anunciar-vos un taller del nostre benvolgut Oriol Alamany i en el que sembla ser que hi assistirà algú d’espaifotografic (no direm noms…) i que esperem que puguem veure i gaudir de fotografies tan bones com les que es varen fer l’any passat i que il.lustren la noticia. En aquest cas només n’hem triat del desenvolupament del taller i les podreu veure totes aquí.

Taller de fotografia a Kenya amb Oriol Alamany i Eulàlia Vicens

Quin aficionat a la fotografia no ha somiat alguna vegada amb fotografiar a la sabana africana? Per més imatges que s’hagin vist sobre la fauna salvatge d’aquelles terres, res et prepara per l’emoció que et recorre el cos en la primera trobada amb una manada de lleons, un grup d’elefants o un esquerp lleopard. Per a un fotògraf és un privilegi fotografiar en aquest fascinant continent.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Però fotografiar a l’Àfrica presenta les seves dificultats i trucs. Aquest estiu tens l’oportunitat de participar en un atractiu taller de fotografia, beneficiant-te de l’experiència que el fotògraf professional Oriol Alamany ha adquirit en vint-i-cinc anys de viatges per aquest continent. Durant dues setmanes l’Oriol estarà a disposició dels assistents com a instructor fotogràfic. A Kenya es parlarà de fotografia, es practicarà sobre el terreny, i es compartiran tècniques i trucs per a obtenir un complet reportatge. Tot això en companyia de persones amb les quals comparteixes la passió per la fotografia.

Fotografiant flamencs al llag Nakuru, KeniaPassarem la major part del temps en el camp, fent fotografies, a més de dedicar sessions a comentar tècniques i en especial, a revisar i comentar les imatges realitzades, una excel·lent manera d’aprendre per anar millorant dia a dia. El programa és adequat per a fotògrafs de tots els nivells ja que el reduït del grup i el tracte personalitzat permet adaptar-se a les necessitats individuals de cada persona.

El treball a la natura sempre és imprevisible, però durant el taller de 2010 el grup va gaudir d’immillorables oportunitats fotogràfiques amb ni més ni menys que cinc creuaments d’herbívors al riu Mara, caceres de Lleons, nombroses observacions de Lleopard fins i tot amb cries, Guepard i, el més excepcional, una parella del raríssim Licaó.

Migració de Nyus a Masai Mara National Reserve, KeniaTrets diferencials del taller

  • El taller és dissenyat per fotògrafs per a fotògrafs i pensant exclusivament en l’obtenció d’imatges.
  • A més dels habituals guies-conductors de l’agència de viatges, tindràs a la teva disposició a un fotògraf professional amb una àmplia experiència.
  • El nombre de fotògrafs per vehicle és de només tres en vehicles de set plaçes. Així cada persona disposa d’espai per a fotografiar per ambdós costats del vehicle. Aquest va ser un dels fets més lloats pels participants al taller 2010.
  • Molts safaris a Kenya duren una setmana o deu o dotze dies, mentre que aquest taller s’allarga 15 dies.
  • El taller ha estat programat en l’època millor per a intentar captar el moment culminant de l’espectacular migració de nyus, zebres i altres herbívors a través de les planes de Masai Mara.
  • El grup s’allotjarà sempre en lodges situats A L’INTERIOR de les reserves, un fet vital per a no perdre temps, oportunitats i les millors llums.

Detalls addicionals

Sopar de comiat el darrer día a Nairobi, Kenia

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.