avatar

Sortida EF Primavera 2011 al CosmoCaixa

CosmoCaixa BarcelonaJa ho varem anunciar al fòrum i fa uns dies que el tema és obert. Com que s’acosta la data assenyalada per la sortida, hem decidit que val la pena refrescar la memòria dels que ja ho saben i fer-ho públic pels que no s’han assabentat.

Així doncs, us convidem a tots a acompanyar-nos el proper diumenge 22 de maig en la Sortida EF primavera 2011, una jornada que volem dedicar a retrobar els amics, fer-ne de nous i gaudir tots plegats de la nostra afició comú. El lloc que hem decidit aquest any és un tant singular i proper, tot alhora (pels de Barcelona província es clar). Ens volem trobar al CosmoCaixa de Barcelona.

Per estrany que us pugui semblar, en ple casc urbà podrem practicar tota mena d’especialitats fotogràfiques: paisatge, arquitectura, social, reflexes, macro, animals (inclús dinosaures i fauna de l’Amazones), flors, plantes… N’hi ha per tots els gustos!

Ens trobaríem a l’entrada del mateix CosmoCaixa, a les 10 del matí. D’aquesta manera, qui vulgui complir amb les seves obligacions i drets com a ciutadà (és dia de votacions, ja ho sabeu) ho podrà fer abans de venir, si així ho vol. És convenient que procureu ser puntuals, si us voleu aprofitar del preu de grup (1€ menys). Qui arribi més tard, haurà de pagar l’entrada al preu habitual.

Per tal de fer una previsió de la gent que ha de venir, us agrairem que us apunteu en aquest fil del fòrum, on anirem arreplegant una llista.

Es convenient que porteu el dinar: entrepà, carmanyola o el que més us plagui, però també hi ha entrepans i amanides si es vol. Per descomptat, que també heu de portar la càmera. Passarem el dia, xerrarem, badarem, qui vulgui podrà visitar les exposicions i el museu, passejarem pels jardins, farem fotos… Gens malament per un diumenge, oi?

Queda dit, doncs: diumenge 22 de maig, a les 10:00h a la porta del CosmoCaixa Barcelona!

CosmoCaixa Barcelona
Isaac Newton, 26 (veure mapa)
Barcelona
Tel. 93 212 60 50

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Sortida EF Primavera 2011 al CosmoCaixa”

  1. Estarà molt bé que intenteu ser puntuals, i que mireu també d’anar a votar abans. Però recordeu que si no hi ha prou gent per a constituir la mesa, es pot ordenar als primers votants que esdevinguin membres de la mesa (i llavors s’hi han de passar tot el dia).

    Així doncs, no voteu els primers, que si no us podeu perdre la sortida!!!!

    http://www.portalelectoral.es/content/view/32/42/1/2/