avatar

Sortida Primavera 2011, el 22 de maig

Cosmocaixa BarcelonaEl diumenge dia 22 de maig, dia previst per a que els polítics continuïn confiant en que els dipositarem la nostra confiança, nosaltres ens ho agafarem seriosament i farem la sortida fotogràfica de primavera, que per altra banda ja va essent hora de fer-ne una. Els que us apunteu però, podeu exercir la vostra voluntat de vot, si ho desitgeu, abans de marxar de casa o tot just tornant de la trobada i així tots contents.

Una trobada de primavera ens convida a pensar en camps verds, flors, paisatge i ocellets, però com que totes venen a ser el mateix, hem pensat que podríem ampliar l’oferta fotogràfica triant un altre escenari per a la trobada.

Com que som una mica de complicar-nos les coses i no fer lo “normal”, hem triat un lloc on hi trobarem de tot i força, inclús paisatge si voleu, doncs hi ha zones enjardinades i també un bosc interior, humit, amb animals tropicals i peixos fantàstics que podrem veure des de tots els angles. Per als amants del macro hi trobareu animals diminuts i terraris on hi ha des de rèptils fins a taràntules. Un lloc molt adient també per a fer reportatge social a la gent embadalida mirant o provant experiments o també podrem fer fotografia d’arquitectura, reflexos o inclús planetes. En tot cas, tindrem molta més quantitat de temes al nostre abast que fent la típica sortida del mes de les flors. I ara inclús hi podrem fer fotografies a animals que varen viure fa milions d’anys: concretament, una exposició sobre fòssils de dinosaure trobats al desert de Gobi.

Com estareu imaginant, us estem parlant de fer una sortida al Cosmo Caixa, a Barcelona. Qui hi hagi estat sabrà de la gran quantitat de motius fotografiables i qui no, de ben segur que s’endurà una fantàstica sorpresa amb tot el que hi trobarà.

Ens trobarem a les 10h a la porta. l’avantatge de entrar tots junts es que ens fan un preu especial per grup. A més, si arribeu més tard es possible que trobeu més cua i d’aquesta manera s’entra directe.

Com dèiem, el paisatge es tan variat i els motius tan diversos que ens acabarem separant inevitablement. Per tant, a l’entrada definirem una hora de trobada per dinar en una de les àrees de pic-nic que hi ha. Cal que us porteu el menjar (com fa la majoria) o que aneu al restaurant a buscar entrepans o amanides i beguda abans de trobar-nos.

Les sortides de temporada sempre ajuden a consolidar el grup de gent que volta sovint per espaifotografic i a conèixer nous membres, o d’altres que tot i ser-hi potser dominen més el tema físic que el virtual.

Esperem que aquesta sortida us vingui de gust i us hi apunteu. Hi ha obert un fil al fòrum per fer comentaris sobre la sortida i n’obrim un per fer una llista de la gent que vindrà.

Cosmo Caixa Barcelona
Isaac Newton, 26, (veure mapa)
Barcelona

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.