avatar

1ª Sortida Fotogràfica Familiar EF

Us volem anunciar que el diumenge 10 de juliol farem la 1ª Sortida Fotogràfica Familiar EF. Es una activitat gratuïta l’objectiu de la qual es aprendre i compartir tot fent una passejada per un lloc amb prou interès i obert no solament al fotògraf sinó a tota la família. Per ser la primera vegada ho farem on ens cau mes aprop als que ens toca d’organitzar-ho, però les properes es poden organitzar a on vulgueu sempre que algú s’en faci responsable.

Estaria bé que al llarg de l’any s’en fessin a diferents llocs i sempre de la mà d’algú de la zona que volgués portar-ho a bon terme. Aquestes sortides han de tenir sempre el nexe comú de la participació gratuïta, cap limit d’edat,  ni de formació fotogràfica, la intenció de passar un dia junts, ensenyar als novells i compartir coneixements els que tingueu més experiència.

Dolmen Roca d'en ToniEn aquesta ocasió la ruta que us proposem serà pels voltants de Vilassar de Dalt, concretament a prop del dolmen anomenat la Roca d’en Toni. Visitarem tot un conjunt d’abrics o coves naturals de la serralada litoral constituïts per grans blocs de pedra granítica. Són formacions naturals que varen servir d’habitatge als primers pobladors de la serralada, de finals l’època neolítica a l’edat del bronze (de 6.000 a 4.500 anys enrere).

L’empresa Maresme Turisme ens guiarà per la que ells anomenen La Ruta Prehistòrica, oferint-nos els seus serveis gratuïtament com a deferència a Espaifotografic.

Ens trobarem tots a la Roca d’en Toni a les 10 del matí (veure mapa). Allà ens faran una breu explicació i ens endinsarem al bosc tot passejant i trobant altres formacions pètries que un arqueòleg ens anirà explicant des d’un punt de vista general, de manera amena i divulgativa.

Can Boquet i les seves vinyesPodrem estar passejant i fent fotografies per tot aquell paratge. La ruta es ombrívola i no passarem gaire calor. Als voltants de les 12 o 2/4 d’1 anirem a la masia Can Boquet on, envoltats de vinyes pròpies, ens oferiran un tast de vi, que pertany a la denominació d’origen Alella. Allà podrem tastar el nou vi, elaborat amb el raïm de la pròpia finca on serem, el Bouquet d’Alella. Un vi ecològic elaborat de forma moderna en un preciós celler del segle XIII, equipat amb la més nova tecnologia i sotmès al més estricte control de qualitat.

Vi blanc Bouquet d'AlellaUs suggerim que, ja que aquestes activitats son gratuïtes, com a deferència compreu alguna ampolla de vi a l’hora del tast.

Dinarem ben a prop, altre cop al bosc, d’entrepà o carmanyola que cadascú s’haurà de procurar. A la tarda, per qui vulgui continuar, buscarem una activitat complementaria en funció de les ganes i voluntat dels que us quedeu.

Ja ho sabeu: activitat familiar on hi pot vindre tothom, pares, mares, fills i avis. Cal que porteu càmera, esmorzar i dinar, beguda, calçat adequat, gorra i ganes d’aprendre.

Us preguem que ens envieu un correu per tal de fer una previsió de la gent que vindrà. Ens podeu deixar un nom i un número de telèfon, indicant el nombre de persones que hi voleu participar.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “1ª Sortida Fotogràfica Familiar EF”

  1. Doncs si que quadra la data. Ja he enviat el mail!

  2. […] la nostra part, hi afegim una bonica samarreta EF. Aquests premis els hi entregarem en persona a la 1ª Sortida Fotografica Familiar d’aquest diumenge 10 de […]