avatar

Brangulí va ser aquí, i tu?

Branguli va ser aqui, i tu?Fa uns dies ja us parlàvem d’aquesta mateixa exposició. El que volem ara és engrescar-vos a anar el dijous 30 de juny a la visita que han organitzat els de Barcelona Photobloggers el dia 30 de juny, dijous de la setmana que ve. Només cal que us imprimiu el flyer per poder entrar de franc.  Allà ens veiem!

Arrel d’aquesta magnífica exposició, el CCCB i Barcelona Photobloggers presenten “Brangulí va ser aquí, i tu?“, un projecte participatiu que busca continuar els passos que el fotògraf Josep Brangulí va iniciar en el segle XX i projectar-los amb la teva mirada al segle XXI.

Agafa la càmera i capta el pols de la ciutat: la vida al carrer, els ambients industrials, les reformes urbanístiques, els espais de treball, els esdeveniments polítics i socials, la Barcelona de nit, els museus, els transports, les platges i els locals emblemàtics.

Una selecció de les deu millors fotografies (la millor en cadascuna de les deu categories) seran impreses i exposades en el CCCB del 20 de setembre al 23 d’octubre de 2011. Totes les fotografies presentades es projectaran en el marc de l’exposició.

Per festejar-ho volem convidar-te a visitar l’exposició “Brangulí. Barcelona 1909-1945” el dijous 30 de juny a partir de les 19:00h a la qual podràs entrar gratis imprimint aquest flyer.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Brangulí va ser aquí, i tu?”

 1. Jo no sé per que es parla de l’escalfament global, quan aqui al fòrum tenim l’évidencia d’una nova era de glaciació! Tots congelats i inmòvils! Ara fins i tot es gràtis i ningu no s’hi apunta! Com porto anticongelant en la sang, encara estic viu i vindré! Però el fets em fan pensar molt! Queda anulada la proposta de visita el día 14/7/11!

  • Penso que tens molta raó en la teva apreciació, Bicimann. El progrés dels gels és fa evident en molts aspectes del fòrum. Només cal fer un cop d’ull al Concurs Mensual, per exemple. Tot plegat, trist, molt trist.

   Què deu estar passant?

   • Jo estic en una vall motivacional en lo que respecta a fer fotos! No trobo temps per fer més de lo mateix del meu tema preferit, per aquesta raò no publico, a més per no aburrir als forerus. Ara gaudeixo molt dels llibres i de les visites d’exposicións i sobretot les inauguracions. Tot un mòn apart, caldrà un hide per retratar la fauna que s’hi mou. :-) El Dijous aniré a l’apertura de l’expo d’en Joan Colom a Foto Colectania. No he preguntat si s’apunta algú, eh! ;-)

 2. En el meu cas, sí que se el que em passa… I és que els dijous a aquesta hora encara estic treballant…

 3. Vinga, va! Que no sigui dit! Ens veiem el 30!

 4. Jo també m’hi apunto. De fet també estava apuntat per anar-hi el dia 14 però s’hem ha oblidat de dir-t’ho Markus. Perdona’m…

  Potser no es la nova glaciació sinó tot al contrari, comença a fer caloreta i la gent està per coses més del cos que no de l’ànima ;-)

  Lo del Concurs si que no deixa de ser estrany, això si

  • Per l’excursió d’EF a l’expo estaves apuntat Pep. Havies avisat i tot! – Ja ens posem a rumiar desprès del Branguli sobre possibles raons de l’abstenció.

 5. Aquesta setmana m’havia proposat baixar a veure’n alguna però ja veig que m’és impossible i haurà de ser l’altra. El 30 doncs…