avatar

El carnet d’Amic d’EF

Carnet d'Amic d'espaifotografic.catTal com anunciàvem i aprofitant la bona acollida del nou disseny d’espaifotografic, engeguem el “Carnet d’Amic d’EF“. És també una resposta clara a la voluntat que molts heu expressat sovint de contribuir de manera més directe al projecte d’espaifotografic.

Aquest carnet, però, també és una manera d’agrair la vostra fidelitat i recolzament. Per això, hem procurat dotar-lo amb una serie d’avantatges i serveis que anirem ampliant en el futur.

Per una modesta aportació anual de 50€ (menys d’un cafè a la setmana) disposareu del vostre carnet personalitzat amb el nom i cognoms, que evidenciarà la pertinença i suport a EF. També hi figurarà una llegenda declarant la vostra condició d’aficionat per tal que les autoritats us facilitin la practica de la fotografia, en cas de necessitar-ho.

A més d’això, els Amics d’EF gaudiran dels següents avantatges:

 • Dret d’assistència a les trobades temàtiques de forma gratuïta, a menys que hi hagi una despesa important que llavors serà anunciat convenientment. Els que no tinguin el carnet hauran d’abonar l’import fixat per la trobada (de 10 a 25 € d’estalvi a cada activitat).
 • 10€ de descompte a tots els tallers que organitzem durant l’any de vigència del carnet. L’any passat varem fer 6 tallers i 3 trobades temàtiques. Assistint a la meitat teniu més que amortitzat el carnet.
 • 10€ de descompte en el servei d’allotjament per blocs i fotoblocs que molt aviat engegarem. El preu sense carnet serà de 60€ l’any.
 • Ampliació a 1Gb de l’espai disponible a les galeries EF.
 • Descompte del 10% en ampliacions i revelats al laboratori Copia
 • Descomptes del 15% al 20% en lloguer de material i de plató a Studio Lightroom.
 • Els Amics d’EF tindran un petit distintiu a l’avatar.

Tenim molts altres projectes i idees per fer el Carnet d’Amic d’EF encara més atractiu: descomptes en botigues relacionades amb la fotografia, una secció de portafolis fotogràfics a EF amb espai il·limitat pels Amics, activitats exclusives pels titulars del carnet…

Confiem que el Carnet d’Amic EF tingui una bona acollida i que molts de vosaltres us animeu a demanar-l’ho. Per sol·licitar el carnet, només cal que ens envieu un e-mail amb les vostres dades bancaries, per tal que puguem gestionar la domiciliació de la quota, i l’adreça on el voleu rebre. Res més que això, les vostres dades personals seran tractades amb absoluta discreció i no s’utilitzaran per a res més.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris13 comentaris a “El carnet d’Amic d’EF”

 1. fet
  jo també vull un numero ben xulo.

 2. J’ha he enviat el correu-e per a fer-me amiguet d’EF.

 3. Enviat per correu urgent.
  Ejem! Número maco, bonic i bufó.

 4. Jo també ja he enviat el mail! A veure quan m’arriba el carnet a casa… :)

 5. Acabo d’enviar el missatge amb les meves dades. Perdoneu el retard aliè a la meva voluntat.