avatar

Comença una nova etapa a EF

Nova etapa d'EFComencem la setmana amb nova imatge. Fa temps que hi anem al darrera però són d’aquelles coses que se sap quan comencen però no quan s’acaben.

Aquesta nova portada, apart del canvi evident en quan a imatge, també permet fer moltes més coses i trobar-hi més informació d’un sol cop.

La capçalera central central ens permetrà estar al dia de totes les activitats que es generin des d’EF. A la dreta unes pestanyes combinades amb que podrem estar al dia de l’activitat als fòrums i galeries.  Una secció per al nostre patrocinador Disefoto i  pels amics de BCNPhotobloggers. A sota: pàgines, categories i enllaços i al centre una nova secció, “Gent amb opinió”, on es mostra l’entrada més recent de blocs d’opinió interessants i en català. També ha canviat el peu de pàgina, que passa a tenir més contingut, reproduint algunes de les seccions que ja hem dit, un històric de noticies, etc.

Les galeries i els fòrums, han canviat d’aparença i prou, segueixen tenint el mateix contingut i funcionament.

No ens aturarem aquí, però. El proper canvi serà molt més radical que aquest i es farà sobre les galeries i el fòrum. No volem avançar res encara, però sí podem dir que pretenem convertir EF en una xarxa social al voltant de la fotografia, en català.

Evidentment, res d’això serà possible sense el vostre suport. Moltes vegades ens heu fet saber la vostra voluntat de contribuir a la continuïtat d’EF i ara ha arribat el moment. Molt aviat engegarem el Carnet d’Amic d’EF, una manera de col·laborar amb el manteniment de la web mitjançant una petita quota  semestral o anual.

Ser Amic d’EF tindrà una serie d’avantatges: descomptes de 10€ en els tallers al llarg de l’any, descomptes en establiments a concretar, activitats gratuïtes només per a amics, trobades temàtiques gratuïtes i més que estem lligant.

També oferirem un servei d’alberg per als vostres blocs i fotoblocs. Quan el vostre proveïdor actual us digui que us queden pocs dies per a fer un nou pagament, podreu també portar-vos a l’espaifotografic.cat el vostre web, bloc, fotobloc, etc. Aquesta serà també una forma de col·laborar amb EF.

Esperem anar millorant EF i que sigui un lloc de trobada per a tothom al que li agrada la fotografia i en català.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris39 comentaris a “Comença una nova etapa a EF”

  1. Caram! Quina impressió veure-ho tot canviat!!! Felicitats per la nova cara d’EF! ;-)

  2. De tot el contingut que té l’article, a mi m’interessa subratllar la qüestió de la xarxa social de “fotobluggerus”. Em falta poc per haver de renovar la subscripció a un d’aquests llocs. I no ho vull fer i tant de bo l’alternativa de poder passar-ho a la iniciativa de EF sigui possible.
    I és que encara que agradable, la veritat és que preferiria poder interactuar amb gent propera i rebre els seus comentaris en comptes de rebre els de un bona gent de Nova Zelanda o Austràlia o el Japó, contra els quals òbviament no tinc res en contra.
    Si, ja ho sé, algú pot dir que això ja és possible estiguis on estiguis (Aminus, Shutterchance, Fotoblur o el mateix Flickr…o un Pixelpost propi). És veritat, però no és el mateix. El sabor de comunitat és molt diferent. I a més que collons… és que com es fa créixer, si no és així, la cultura pròpia. La catalana.
    Cent llumins ben apinyades, quan cremen encenen a les més properes i per descomptat fan mes llum que si estan escampades al llarg i ample.