avatar

Visions de Cambodja, de Josep Girona

Un cop més en Josep Girona ens obsequia amb un reguitzell d’imatges dels seu darrer viatge a aquesta terra que el té tan captivat. Guiats per la seva experiència ens endinsem en un mon ple d’exotisme però sempre des de la visió honesta i respectuosa de’n Josep.

Us deixem amb el seu breu relat i les seves fotografies.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Quasi tots vosaltres sabeu de la meva darrera visita a Cambodja. Un cop més he fet un petit resum d’aquests dies. En ell, intento mostrar la meva visió de com viu la gent del país. L’amistat, la vellesa, la joventut, la solidaritat, la tendresa,  la senzillesa, el treball, l’esbarjo i una mica de paisatge que ajudi a tenir una visió més amplia de l’entorn. Valors humanitaris tots ells que a vegades la nostra societat oblida o deixa de banda i tant ben representats en el moviments del 15-M.

També m’agradaria comentar que amb la nostra companya Olga i en Santiago hem tingut una bona trobada a Phnom Penh i hem pogut compartir unes hores la nostra experiència en el país. Espero que aviat tinguem fotos d’ella que ponguem compartir. Dues visions, millor que una!

També us dono les gracies per la vostra paciència, són només 6 minuts!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Visions de Cambodja, de Josep Girona”

  1. Reportatges com aquest fan venir ganes de viatjar i conèixer món. Perquè ens recorda que encara hi ha bona gent al planeta! Moltes gràcies per recordar-nos-ho

  2. Moltíssimes gracies pels vostres comentaris. Realment dona gust fer una feina i obtenir el millor premi per un fotògraf i és que les fotos emocionin i agradin.

  3. Voldria comentar alguna cosa, però m’he quedat sense paraules. Realment m’ha emocionat el reportatge. Gràcies per compartir-lo.

  4. M’ha agradat molt Josep. S’hi veu sensibilitat.