avatar

Lowepro StreamLine 100

Lowepro Streamline 100DiseFoto, importador a Espanya de Lowepro, presenta la nova bossa d’espatlla Lowepro Streamline 100. Aquesta bossa d’estil actual, fina i elegant, ha estat dissenyada expressament per allotjar i protegir les càmeres compactes de sistema juntament amb diversos accessoris.

Lleugera i de perfil estilitzat, la Streamline 100 té espai per allotjar una càmera compacta de sistema, com una Sony NEX, Olympus PEN o Panasonic GF, amb un objectiu zoom estàndard (com un 18-55mm) muntat, una òptica extra i una targeta de memòria, a més d’altres accessoris personals de mida petita. El seu sistema d’obertura extra-ample amb cremallera proporciona a l’usuari un accés fàcil i ràpid al compartiment principal. L’interior encoixinat amb suau teixit permet una màxima protección contra la brutícia, les ratllades i els impactes.

Lowepro Streamline 100Entre altres característiques addicionals podem destacar: butxaca interna per a targetes de memòria, drap de microfibra integrat, dues butxaques amb cremallera, corretja d’espatlla ajustable i materials duradors. La Streamline 100 està disponible en negre (amb detalls en gris).

Característiques de StreamLine100

  • Dissenyada especialment per a allotjar una càmera compacta de sistema (com una Sony NEX, una Olympus PEN o una Panasonic GF), a més d’un objectiu extra i accessoris
  • Perfil estilitzat i pes lleuger
  • Interior encoixinat i amb teixit suau, que ajuda a protegir la càmera dels cops, la brutícia i les ratllades
  • Butxaca integrat per targeta de memòria
  • Drap de microfibra integrat per netejar les òptiques i la pantalla LCD
  • Dues butxaques exteriors amb cremallera
  • Sistema d’obertura extra-ample amb cremallera que permet un accés ràpid i segur a l’equip amb tiradors de cremallera en U
  • Enganxall SlipLock per augmentar la capacitat amb estoigs addicionals opcionals
  • Corretja d’espatlla ajustable
  • Més informació a la pàgina web de DiseFoto.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.