avatar

Sessió fotogràfica de nu femení, el 10 de setembre

Aquest cap de setmana molts haureu començat vacances. Estareu més per la platja, la muntanya o el viatge, que per visitar espaifotografic. És una època de l’any fluixa per l’activitat al web, això és ben sabut. Esperem però, que amb aquesta noticia creem l’expectativa suficient per tornar al setembre amb més força i encarar una temporada plena de sorpreses i novetats.

A més, ara tenim el suport de molts de vosaltres, que us heu animat a col·laborar sol·licitant el Carnet d’Amic d’EF. Això ens dona més possibilitats d’organitzar més coses, a millor preu i sense la pressió econòmica que teníem al no contar amb el vostre suport.

En primer lloc volíem organitzar una trobada temàtica gratuïta pels Amics d’espaifotografic, però una activitat d’aquesta mena s’han de tenir en compte les despeses de la model. Això ho anomenarem Sessió pràctica i seguireu gaudint de l’avantatja de tenir el carnet d’Amic d’EF.

Mery Ramos, model de fotografia (fotografies d'Àngel Trujillo per Kitespain)Així doncs, comencem setembre amb aquest Sessió practica de nu femení. El funcionament vindrà a ser el mateix que el del taller que es va fer amb en Josep Bou, però hi hauran dues parts diferenciades: una de nu d’estudi, intimista, més formal, i una segona part mes desenfadada, sense llums d’estudi, més pràctica, amb entorn, més “de revista”.

L’encarregat de tutelar la jornada, per no dir-li ponent, és conegut de tots. Un dels companys més actius en quan a activitats i a participació. Ens referim a en Joan Porredon, de qui molts ja coneixeu les seves grans dots didàctiques.

Mery Ramos, model de fotografiaPer aquesta sessió pràctica comptem amb la Mery Ramos, una fantàstica model, segurament coneguda per molts de vosaltres i que ha estat portada de diferents revistes: per exemple les fotografies que il·lustren aquest article, i i que són de la revista Kitespain.

Us podeu fer una idea de la qualitat i versatilitat de la Mery Ramos com a model, visitant el seu web, on podreu veure gran quantitat de fotografies seves, amb molts registres i ben variades, tant de nu com de bellesa.

En aquesta sessió veurem diferents tipus d’il·luminació, el tracte amb la model, el que caldrà que tinguem en compte a l’hora d’organitzar una sessió d’aquest tipus… Veurem un contracte bàsic entre fotògraf i model i en firmarem un d’especial per aquesta sessió.

La sessió es farà el dia 10 de setembre a la Masia Can Rafart (Vilassar de Dalt). Començarem a les 10:00h, a les 11:30h-12:00h farem un breu descans i continuarem treballant fins a les 14:00h, que pararem per dinar. A les 16:00h rependrem la sessió fins les 19:00h, q.

No badeu gaire! Les places estan limitades a només 18 assistents per tal de que tots pugueu fer fotografies còmodament i durant el màxim temps possible. Es una bon ocasió per a prendre contacte amb aquest tipus de fotografia i a un preu molt reduït.

El preu d’aquesta sessió serà de 50€, però si teniu el Carnet d’Amic d’EF seran només 20€.Si no encara no l’heu demanat, podeu fer-ho abans del taller i us beneficiareu de tots els seus avantatges.

En qualsevol cas, hi haureu de sumar 25€ (75€ o 45€ en total) si voleu dinar al restaurant La Taverna de Les Sedes. Recomanem que ho feu, doncs és un bon moment per a conèixer gent amb els mateixos interessos, treure dubtes, aclarir conceptes, intercanviar impressions, etc. El pagament del dinar s’ha de fer junt amb la inscripció a l’activitat.

Si hi esteu interessats ens assistir-hi, podeu fer l’ingrés al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indiqueu el nom, telèfon o e-mail de contacte). Us agrairíem que ens enviéssiu un avís per e-mail quan feu el pagament, per tal de tenir l’avís lo abans possible.

Només acceptarem 18 persones, per tant si algú fa l’ingrés quan s’hagi sobrepassat aquest límit, quedarà en llista d’espera o se li tornarà el import pagat. Acceptarem cancel·lacions i abonarem el pagament fins una setmana abans del taller, però no en els dies previs.

Si teniu dubtes o voleu fer alguna consulta relacionada amb aquesta activitat, ho podeu fer en aquest tema dels fòrums d’espaifotografic. En Joan Porredon i nosaltres estarem encantats de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Esperem que les vacances us vagin molt bé i que torneu amb moltes ganes de  participar en totes les activitats que tindrem preparades per la nova temporada.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Sessió fotogràfica de nu femení, el 10 de setembre”

  1. Penso que és un molt bona iniciativa les sessions pràctiques… poden obrir pas a fer activitats, com la inaugural, que d’altra manera seria complicat poder-les fer amb poc pressupost. Ho veig com una manera de sumar recursos per aprendre entre tots…

    De cara a la primera, en ser una sessió pràctica, el meu “tutelatge” es limitarà a donar el suport logístic i guiar-vos pel fantàstic món de la llum d’estudi i les seves possibilitats. Guiar-vos vol dir que puc ajudar, assessorar, fins i tot aconsellar davant la vostra sessió. La qual cosa vol dir que seria convenient que vinguéssiu el dia 10 amb els deures fets i tenir pensada, o tenir certa aproximació de la idea que teniu al cap per a realitzar les vostres fotografies. Penso més aviat en la idea i intencionalitat, no pas tant amb l’esquema de llum que, si el teniu clar, benvingut sigui. Si feu una ullada a les fotografies de la Mery pot ser una bona font d’inspiració, si és que us fa falta, clar!

    Ens veiem!

  2. serà d’ajut el teu suport i assessorament perquè mai he fet foto d’estudi. ja em moro de ganes! fins el dia 10 doncs!
    salut.

  3. […] engegar un taller de fotografia de viatges. Serà l’1 d’octubre, vint dies després del Taller pràctic de nu. Si un cop retornats de les vacances, veiem que el resultat de les nostres fotos no es el que […]