avatar

Uns regalets d’estiu

CameraSim, simulador dels controls d'una càmera SLRPer a qui encara no domina les tècniques fotogràfiques, existeix el CameraSim. Es tracta ni més ni menys que d’un simulador fotogràfic que permet experimentar amb els controls d’una càmera SRL sense sortir de casa.

Podeu variar la quantitat de llum que simula que hi ha a l’escena i la distància des d’on voleu fer la presa i llavors ja, només haureu d’anar provant els controls propis de la càmera, triar la distància focal, el mode d’exposició, la sensibilitat, el diafragma i la velocitat. Així podrem veure l’efecte de la velocitat en el moviment del molinet o en la trepidació i l’efecte de la profunditat de camp  a l’hora de diafragmar més o menys.

Si n’esteu aprenent us anirà molt bé i si ja teniu apresa aquesta lliçó, no deixa de ser curiós i entretingut remenar una mica els controls d’aquest simulador, tan ben executat, cal dir-ho tot.

LUna samarreta ideal per a fotògrafs‘altra mitja noticia estiuenca pot ser aquest recull de samarretes per a fotògrafs. Segur que si us enamoreu d’alguna d’aquestes no us costarà de trobar. N’hem trobat més col·leccions però moltes son d’aquelles que costen de posar si no voleu que us coneguin abans d’hora: Soy Fotógrafo… Mmmm.

A EF també en tenim i si en voleu, només l’heu de demanar o bé guanyar un dels concursos mensuals, així de senzill. Fa temps es va fer un recull de fotografies amb la samarreta d’EF als llocs més variats.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Uns regalets d’estiu”

  1. Que bones algunes samarretes, per acabar de fer el vestit d’estiu només hi caldria afegir el rellotge dels números f (http://www.uncommongoods.com/product/f-stop-watch) i un bon mòbil per fer les fotos, és clar ;o)