avatar

“Clicfamòbil”, una exposició de Joan Porredon

"Clicfamòbil", una exposició de Joan PorredonJa fa temps que en Joan Porredon, Porre pels amics d’EF,  als que el seguim pel Facebook, ens te acostumats a les seves fotografies, que podríem anomenar quotidianes, però que sota el seu prisma es transformen en quelcom més.

El títol de l’exposició és una interpretació lliure, i juganera, de l’expressió “El mòbil fa clic”. Per tant, ens trobarem davant d’una sèrie de fotografies fetes amb una càmera petita (l’aplicació Hipstamàtic per iPhone), on la qualitat tècnica es relativitza a favor d’una recerca més conceptual. Una eina que permet entrenar la mirada del fotògraf inquiet… Una manera molt propera d’interpretar l’entorn més immediat.

L’exposició consta de 69 fotografies de 23×23 cm, fetes al laboratori Còpia en paper Hahnemühle Photo Rag Barita. Interessant també per veure fins on dona aquesta combinació de l’iPhone i bones impressions.

En Joan Porredon ens té preparada alguna juguesca amb premi (una de les fotos de l’exposició) que proposarà a l’hora de l’inauguració i que naturalment també farà des del fòrum, pels que no pugueu venir.

La inauguració de l’exposició clicfamòbil de’n Joan Porredon tindrà lloc aquest proper divendres 26, a les 8 del vespre, amb un petit refrigeri després de la presentació. Es farà a la Sala de Cultura de Vilassar de Dalt (C/Manuel Moreno, 30)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a ““Clicfamòbil”, una exposició de Joan Porredon”

  1. […] pel·lícules. I això m’ha recordat el que deia en Porredon al voltant de la seva exposició Clicfamobil, i a més, fins i tot l’estètica de les fotografies que veureu, em recorda la de […]