avatar

Concurs de fotografia! Vinya, verema i vi

Raïm madurant al SolEls amics de Maresme Turisme organitzen un concurs de fotografia a través de la seva pàgina a Facebook en el que tots hi podeu participar.

Alguns de vosaltres ja coneixeu a la Paula i en Gonzalo de Maresme Turisme: ens varen fer de guies a la 1ra Sortida Familiar EF de fa unes setmanes a Vilassar de Dalt. Ens varen explicar la història dels racons que varem visitar i ens varen acompanyar a les vinyes de Can Boquet, on varem fer un tast de vi.

Aquest concurs està relacionat amb el vi i amb el mateix celler que varem anar el dia de la sortida.

Participar-hi és fàcil, tan sols has de envia’ls-hi una fotografia on el tema principal sigui la vinya, la verema o el vi, feta a qualsevol indret de Catalunya i indicant el nom del poble o celler. El guanyador del concurs gaudirà d’una visita guiada i degustació per a dos persones al celler Can Bouquet de la D.O. Alella.

Animeu-vos a enviar la vostra foto, segur que en teniu de ceps i raïms. Ho proveu?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.