avatar

La tornada de les vacances

Tot el que és bo s’acaba i les vacances no són una excepció. Alguns ja heu iniciat el necessari període de re-adaptació i acceptació de la realitat, altres menys afortunats potser s’han hagut d’incorporar sense més previs a la seva rutina habitual, mentre uns quants afortunats encara gaudeixen d’un temps de gràcia durant el qual encara poden obviar la realitat i ignorar el que és inevitable.

Dissortadament, per molt que ens hagi agradat aquell racó de món on hem gaudit dels nostres dies de descans estival, no ens podem quedar a viure en una cabana acompanyats de la família, amb la supervivència garantida pels recursos de la natura i un ramat de cabres que ens proveirien de llet, carn, pells per abrigar-nos quan arribés el fred i banyes per el·laborar collarets i abaloris que vendríem als turistes l’estiu vinent. Aquesta fantasia aviat s’esvairà i haurem de tornar a la feina de cada dia, a la rutina, a la vida real…

Tampoc és qüestió de deprimir-se. D’una manera o un altre, tot sol tenir una possible lectura positiva: si les vacances no s’acabessin mai, passarien a ser la nostra rutina vital i llavors necessitaríem vacances de les vacances… O quelcom per l’estil. Diguem que tornem a la feina per tal d’acumular ganes d’iniciar les properes vacances. Qui no es consola…

Si ens permeteu, emulant la famosa frase d’en Rick referida a la ciutat de la llum, podríem dir que sempre ens quedarà la fotografia. I parlant de fotografia, acotada a l’àmbit d’aquesta casa, tenim unes quantes qüestions pendents que seria convenient recordar.

El mòbil fa clic

"Clicfamòbil", una exposició de Joan PorredonAhir varem inaugurar l’exposició “clicfamòbil” d’en Joan Porredon. Tal com varem comentar recentment, podeu visitar aquesta singular mostra de fotografia en moviment (per allò del mòbil) a la Sala de Cultura de Vilassar de Dalt. Es tracta d’una sel·lecció de 69 imatges presses amb un IPhone i l’aplicació Hipstamatic que constitueixen un fantàstic exercici de visió fotogràfica, humor intel·ligent, complicitat i esperit juganer, dignificades amb la màxima qualitat d’impressió, tot plegat adobat amb una presentació agosarada i sorprenent, que exigeix la implicació i l’esforç de l’observador.

Si us és possible trobar el moment, us recomanem que visiteu aquesta exposició. Qui sap, potser us suggerirà nous camins i horitzons fotogràfics! A més, teniu la possibilitat d’emportar-vos una de les fotos exposades, participant en el concurs fotogràfic que ha organitzat l’autor.

Les fotos de les vacances

Concurs Mensual EF juliol-agost '11Parlant de concurs, tenim deures pendents. El Concurs Mensual EF juliol-agost ’11 continua obert, però no per gaire temps. Com ja deveu saber, el termini per enviar el vostre tríptic fotogràfic finalitza el diumenge 4 de setembre a les 24:00h.

Cal dir que de moment no hem rebut ni una sola obra a concurs, cosa que no deixa de resultar-nos preocupant, així que volem pensar que encara molts de vosaltres esteu de vacances o tot just reprenent l’activitat normal. En qualsevol cas, esperem amb ganes les vostres fotografies.

Cita amb la Mery Ramos

Sessió pràctica de nu femení, el 10 de setembreUna altre tema que ens espera en tornar de vacances és la Sessió pràctica de nu femení, amb la model Mery Ramos i tutelada pel nostre estimat Joan Porredon. Com ja varem dir en anunciar l’activitat, les places són limitades. Tot i això, encara queda lloc per set (7) sis (6) persones amb ganes d’aprendre i practicar una especialitat fotogràfica tan atractiva com difícil.

Atesa la qualitat de la model i del professor, estem segurs que dissabte 10 de setembre serà una jornada molt profitosa, així que us recomanem que no badeu gaire. Si esteu interessats i podeu trobar el forat adïent a la vostra agenda, feu la vostra inscripció el més aviat possible!

Fotògrafs que viatgen o viatgers que fan fotos

Taller de Fotografia de viatges amb Siqui Sànchez

Si us tira més la fotografia de viatge o si amb la sessió de nu no en teniu prou, recordeu que a l’octubre comptem amb un reputat especialista en fotografia de viatges i foto-reportatge per que ens reveli els secrets i astúcies d’aquesta especialitat. En Siqui Sànchez ens espera el dissabte 1 d’octubre per compartir amb nosaltres el producte d’anys d’experiència professional, passió personal i visió fotogràfica ben esmolada.

Si voleu iniciar-vos com fotògrafs viatgers, esbrinar les claus que us poden ajudar a millorar en aquest terreny o senzillament gaudir escoltant a un fotògraf amb àmplia experiència en el tema, aquest taller és fet a la vostra mida!

Fet aquest repàs de tot allò que tenim pendent, només ens queda desitjar-vos una bona tornada de vacances als que ja les heu consumit i que gaudiu al màxim i en traieu tot el suc, als que encara us queden dies per descomptar. A tots, sense excepció, us esperem aquí mateix per seguir compartint la nostra passió per la fotografia.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “La tornada de les vacances”