avatar

74564, el Nadal ja es aquí!

El nostre dècim de la Loteria de Nadal 2011 (simulació)Tornen a quedar tres mesos per sentir aquella cantarella que anuncia pluja de milions. Tothom porta algun dècim de Nadal i a EF com ja és habitual, en tenim uns quants per vendre i aquest any més que mai, cal confiar amb la Sort i en la Bruixa d’Or.

Per això posem a la vostra disposició 100 dècims de la loteria de Nadal comprats a la Bruixa d’Or de Sort (els mateixos que vam vendre l’any passat), que des d’ara i fins que s’exhaureixin, estan a la vostra disposició..

El número d’aquest any és el 74564. Maco, no? Que ens hi juguem?

El preu oficial del dècim és de 20€, però com l’any passat us volem demanar una col·laboració per al manteniment d’espaifotografic: una aportació voluntària de 2€ per dècim.

La Bruixa d'OrA banda cal que afegiu el preu de l’enviament certificat, que son 3€. Per tant, en total són 25€ per dècim. com a molts llocs, bars, penyes, etc.

Si en demaneu dos, evidentment només hi haureu d’afegirun enviament i per tant seran 22+22+3= 47€. Així doncs, abans de fer la comanda val la pena assegurar-se si algun familiar o amic en volen més.

Els dècims els heu de demanar a través del fòrum, en aquest fil que hem obert. Hi ha un número de compte i això és molt important, heu de fer un ingrés indicant el vostre nom, adreça, un telèfon i després enviar un missatge al fil dient que ho heu fet. En el mateix fil anirem informant dels que s’han venut i els que queden.

Donat que hi ha un número limitat de 100 dècims, es serviran fins a esgotar-los i per rigorós ordre d’ingrés. Els dècims, com podeu suposar, no estan encara a la nostra propietat sinó que els reservem. Quan s’acabi el termini per fer l’ingrés del total reservat, ens enviaran els dècims. Per tant, no els rebreu fins a finals de novembre. És una puntualització per qui no sàpiga com van aquestes coses.

Nota: la imatge que il·lustra la noticia és una recreació, evidentment encara no tenim el dècim.

Els Amics d’EF no cal que facin l’aportació de 2€ perquè ja fan prou pel manteniment amb la seva aportació pel carnet, però sí els 3€ de l’enviament.

També hi ha una altra possibilitat si voleu estalviar-vos l’enviament i us en refieu d’EF, podem guardar-vos els dècims fins que ens trobem en alguna sortida o exposició, i si no pot ser abans del sorteig, us ingressarem els milions al vostre compte corrent ;-)

Tindrem sort…

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “74564, el Nadal ja es aquí!”

  1. […] aquestes dates ja teníem dècims pel sorteig de Nadal, com també aquest any que, a més, en regalem un […]