avatar

Passejades EFotogràfiques a Vic

Passejades EFotogràfiques a VicDesprés de la bona acollida que han tingut les Passejades EFotogràfiques a Cervera, conduïdes per en Joan Porredon durant els passats mesos de juny i juliol, ara és el torn de Vic, on l’encarregat de tutelar les passejades i qui ha fet les gestions per fer-hi aquesta activitat, és l’amic Eduard Selva. A partir dimecres dia 7 de setembre us podeu inscriure. Aquesta és una iniciativa engegada des d’Espaifotogràfic i en col·laboració, en el cas de Vic, amb La Farinera, Vicjove i VIT.

Seguint la línia de les de Cervera, aquestes pretenen ser un taller bàsic d’iniciació a la fotografia adreçat a totes aquelles persones que volen entendre el funcionament de la càmera i el perquè moltes vegades el resultat obtingut no és l’esperat. Es tracta de no confiar en l’atzar per tal que les imatges ens satisfacin, sinó en dominar mínimament la tècnica fotogràfica bàsica per tal que la càmera faci allò que nosaltres volem.

També s’explicaran tècniques i trucs per tal de millorar ràpidament les nostres fotos. El que pretenem és, en el fons, evitar que aquella càmera fotogràfica que vam comprar amb tanta il·lusió no passi a ser una gran desconeguda i, fins i tot, perilli de quedar arraconada al fons de l’armari… I què millor per aconseguir tot això que fer-ho passejant de forma lúdica i distesa.

Es faran tres jornades per desenvolupar les tipologies de fotografia urbana, de paisatge i nocturna. I en una quarta i darrera sessió es farà una visualització d’una selecció d’imatges de tots els assistents, al mateix temps que s’explicarà la importància de la postproducció fotogràfica exemplificant el seu efecte sobre les mateixes imatges.

Seguint el magnífic exemple d’en Joan Porredon, un cop acabat aquest taller es disposarà de la difusió d’Espaifotogràfic per tal d’obrir un fil als fòrums on poder exposar el resultat final, per tal que tots els membres registrats puguin valorar-lo i així enriquir encara més l’experiència. També s’hi publicaran les cròniques resum de cada jornada. Aquí podeu veure les imatges resultants de Cervera i les cròniques Passejades EFotogràfiques a Cervera… (I) i Passejades EFotogràfiques a Cervera… (II) d’en Joan.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “Passejades EFotogràfiques a Vic”

  1. Una bona iniciativa Eduard. Ja tinc ganes de veure que dona de si les passejades a Vic i a veure si algú més s’anima a fer-ho…

  2. Molt bé Eduard! Te’n sortiràs molt bé, n’estic segur. Has fet una bona feina. Ara a veure la resposta de la gent. I, com diu el Pep, a veure si algú més s’anima a fer una feina semblant al seu territori.