avatar

Sortegem dos dècims de Nadal de la Bruixa d’Or

El nostre dècim de la Loteria de Nadal 2011 (simulació)Per si no en teníeu prou, aquest any volem repartir sort i hi confiem tant, que apart de vendre’n, hem decidit sortejar dos dècims de Nadal del número 74564: un per tots els companys i visitants del nostre web i un altre d’exclusiu pels Amics d’EF.

Per si tens crisi i no tens diners o no el pots comprar pel que sigui o per si no en tens prou amb el dècim que compris. Per si vols fer un regal o per si te’l vols fer a tu i comprar un equip fantàstic i fabulós o si vols fer el viatge de la teva vida. Aquest any ho pots aconseguir i sense cap esforç.

I com s’ha de fer? doncs heu d’omplir aquest formulari. Només cal deixar el nom i l’adreça de correu i una resposta al formulari de baix. Compte, no doneu adreces e-mail falses perquè no podrem posar-nos en contacte amb vosaltres. No cal que estigueu registrats a EF ni que sigueu habituals, només que ens digueu si ens seguiu i com ho feu.

No s’hi val enviar més d’un correu amb la mateixa adreça o l’esborrarem immediatament, no volem correus diferents d’una mateixa persona, per això si detectem que s’ha enviat més d’un correu des de la mateixa IP també l’esborrarem.

Perquè ho fem? Perquè som així de generosos :-) però a canvi et demanem el mateix, si us plau.

Teniu temps fins diumenge 9 d’octubre per omplir el formulari i el dilluns 10 d’octubre anunciarem els guanyadors.

Els Amics d’EF també poden participar en el sorteig del primer dècim, omplint el formulari. A més, entren automàticament en el sorteig del seu dècim. Per tant, tenen moltes més possibilitats de guanyar al menys un dècim! És el que té ser Amic d’EF ;-)

Ja ho sabeu doncs, aquest any mil·lions a dojo. Sort a tots!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.