avatar

Taller de fotografia de Bolets amb l’Àlex Alonso

Com ja sabreu la majoria, cap a la tardor organitzem amb l’Alex Alonso un taller de fotografia de bolets que ja va sent un clàssic. Aquest serà el tercer any i hi han novetats.

Fotografia d'Àlex AlonsoL’Àlex Alonso, juntament amb el micòleg Pablo Garcia Azcárate organitzen per aquelles dates, una trobada micològica a nivell estatal i per aquest motiu, aquesta activitat enguany quedarà englobada dins de la MikoKDD 2011, es farà el diumenge dia 30 d’octubre.

Ja han començat els preparatius per a les activitats que es faran sobre micologia, fotografia micològica i gastronomia que alguns recordareu d’anteriors edicions.

Això vol dir que ja podeu fer la vostra inscripció i reserva de plaça si desitgeu apuntar-vos. Enguany la MikoKDD es farà a Fogars de Monclús, un indret que permet accedir fàcilment als entorns naturals del Montseny i del Montnegre. Concretament la seu de la MikoKDD 2011 serà a La Farga del Montseny, una casa magnífica perfectament preparada per rebre i allotjar grups, situada a la vessant sud del Montseny, molt a prop de Sant Celoni.

Fotografia d'Àlex AlonsoConeixem prou bé també les persones que hi ha al darrera d’aquestes interesantíssimes jornades: l’Àlex Alonso, reconegut especialista en fotografia de fongs i bolets, i el micòleg Pablo García Azcarate. A l’edició d’enguany, s’hi afegeix un membre destacat a l’equip: l’Enric Artigas, cuiner especialista en receptes amb bolets. Amb la incorporació de l’Enric, la MikoKDD amplia els seus atractius amb activitats al voltant de la caça de bolets i la seva aplicació a la cuina.

És una alternativa molt interessant pels acompanyants d’aficionats a la fotografia que no comparteixen la seva passió amb la mateixa intensitat. Per altra banda, només cal fer un cop d’ull als menús programats pels sopars de la MikoKDD per adonar-se que l’aspecte gastronòmic estarà magníficament cobert.

Fotografia d'Àlex AlonsoLes dates triades per la MikoKDD permeten comptar amb quatre dies, és a dir, un dia més que l’edició anterior. Per això, s’han dissenyat diversos MikoPaquets per tal que tothom trobi la combinació de dies i activitats que més li convingui. Com en edicions anteriors, es mantenen els concursos i exposicions de fotografia micològica, les xerrades sobre micologia, processat fotogràfic, etc. S’oferirà també un taller de fotografia, per a tothom que es vulgui iniciar o millorar la seva tècnica.

Així com altres anys s’ha organitzat el taller de fotografia de fongs i bolets amb l’Àlex Alonso des d’EF, en aquesta ocasió quedarà englobat dins les activitats de la MikoKDD i com dèiem està programat pel diumenge 30 d’octubre.

La jornada estarà dividida de la següent manera: Al matí farem el taller al voltant del Parc Natural del Montnegre, per dinar s’incorporaran els qui hagin agafat Fotografia d'Àlex Alonsoel pack sencer, dinarem fent una barbacoa i tot seguit un passeig micològic i fotogràfic pels voltants de “La Farga del Montseny“, quan es faci fosc hi haurà una xerrada de processat digital amb les fotografies que hem fet al matí i per acabar un magnífic sopar amb l’ingredient protagonista d’aquestes jornades, el bolet, de la mà de l’Enric Artigas.

Si esteu interessats en assistir-hi, heu de demanar al butlleta de inscripció a través del propi correu de l’Àlex, alex@jaleovolums.com.

El preu per tota la jornada del dia 30 és de 100€ i inclou, a més del propi taller, les altres activitats del dia, el dinar i el sopar. També us hi podeu apuntar als Mikopaquets si voleu aprofundir en la fotografia de bolets i fongs.

Trobareu informació i detalls sobre la MikoKDD 2011 al bloc creat per a l’esdeveniment.

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Taller de fotografia de Bolets amb l’Àlex Alonso”

  1. […] cada tardor fèiem el taller de fotografia de bolets amb l’Àlex Alonso, tot un clàssic que enguany repetim el 30 […]