avatar

Concurs Mensual EF octubre ’11: fem targes per EF!

"EspelmOFF" d'en PorreCom ja sabeu, l’edició de setembre 2011 del Concurs Mensual EF ja té un guanyador. La setmana passada va ser la votació però no hem fet la noticia fins avui per fer-la coincidir amb la proposta del següent concurs mensual.

El premi del mes d’octubre se l’endú en Joan Porredon per la seva foto EspelmOFF,  que ha merescut un total de 34 punts a la votació. Felicitem al guanyador en especial però també a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades al concurs. A més, ens congratulem doncs sembla que el concurs torni a animar-se, a jutjar per la participació i perquè era un tema que tenia un cert punt de complexitat.

Podeu veure totes les fotos presentades aquí. Si us ve de gust repassar totes les edicions del Concurs Mensual EF fins a aquest mes, ho podeu fer visitant les galeries Picasa.

Com a premi d’aquesta edició del Concurs Mensual EF, en Joan Porredon rebrà una Lowepro Nova 160 AW, un obsequi aportat pel nostre patrocinador DiseFoto. També pot encarregar una còpia 30x40cm d’alta qualitat sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. A més, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja i talla a triar) pel guanyador.

10 imatges per a fer targes de visita d’EF

Necessitem targes per EF!Aquest mes us demanem quelcom diferent i de totes les fotografies més d’un s’endurà el premi. Bé, només una serà l’afortunada guanyadora del regal del nostre patrocinador, però 9 més també en tindran de premi i un de ben curiós si ens deixeu. Seran la imatge de promoció de les properes targes d’EF

Fa temps varem fer targetes de visita d’EF i s’han esgotat. Ja estan totes donades i malauradament qui no en tingui ja no en podrà aconseguir si no és a la revenda ;-) . Per això hem pensat que el concurs mensual pot ser una bona opció per trobar imatges adients per aquest propòsit i els 10 premiats, veuran la seva imatge sobre les targes d’EF, que també és un bon pretext per a voler concursar.

Aquest mes tractarem d’aconseguir fotografies prou atractives perquè siguin la imatge dels 10 models de targes que farem. Per un cantó hi anirà el logo d’EF, la web, el correu i el nom de l’autor, amb la seva web si vol. A l’altre, la fotografia a sang.

Les targes anteriors eren molt petites i en format panoràmic, aquesta vegada farem la mida normal i per tant no us demanem retalls de cap mena i necessitarem que envieu les vostres imatges a una mida més gran per tal d’imprimir sense problema.

Podeu participar amb més d’una fotografia: en podeu enviar fins a 3. Oi que aquest cop sembla més fàcil? Volem que tothom s’hi apunti. Engresquem a gent, a tothom qui ho vulgui. A veure si aconseguim aplegar moltes fotografies bones, va vinga, que podem!

Com que aquest cop les normes varien una mica, posem una llista dels punts més importants:

  • Heu d’enviar les vostres fotografies per email a concurs.mensual.ef@gmail.com, indicant el títol i el vostre nom d’usuari.
  • El tema és lliure i poden ser imatges verticals o apaïsades, com vulgueu
  • Cada concursant pot presentar tres fotografies.
  • Cal ser usuari registrat al fòrum d’EF i haver-se presentat (Presentacions).
  • Les fotos han de tenir un títol i ens heu de posar el vostre nom complert i la vostra web si  voleu que hi consti en cas de ser la imatge elegida.
  • La imatge ha de fer 1.200 píxels pel cantó més llarg i a la proporció original.
  • En tots els casos, el pes de l’arxiu no pot superar els 250Kb.
  • No s’admeten marcs, filets, signatures ni cap altre element cosmètic addicional. La foto i res més, si us plau!

El que dèiem: tindreu premi 10 de vosaltres, perquè amb el sistema actual de votacions triarem 10 fotografies per a fer 10 variants de tarja. És una bona ocasió per aconseguir un premi, no?

Teniu fins el diumenge 30 d’octubre a les 24:00h per enviar les vostres obres.

El premi d’aquest mes, cedit pel nostre patrocinador Disefoto, és una motxilla Lowepro Inverse 200 AW de color negre. El guanyador també podrà encarregar una còpia 30x40cm en paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per la nostra part, hi afegim un altre obsequi: una samarreta EF de color negre o taronja i talla a triar pel guanyador.

 

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.