avatar

Vols documentar el vol de “La Baronessa Groga”?

Espiant al MarkusEls que porteu un temps aquí, segurament em coneixereu: em dic Des de Dins. Ara fa temps que no he tret el nas pel fòrum perquè els meus estudis fotogràfics i antropològics sobre en Bicimann van concloure poc satisfactòriament. No vaig poder esbrinar res més que uns fets ben anecdòtics de la seva vida. Si voleu, podeu veure un recull de les meves fotos en aquesta galeria de fotografies o buscar les entrades corresponents al fòrum d’EF.

Al principi la nostra relació era molt tensa perquè no volia que li fes fotos, però amb el temps, ell va desenvolupar una certa tolerància a la meva presència. Això em va permetre acompanyar-lo fins i tot en les seves excursions fora del seu cau habitual, visitant el seu habitat i per on es mou amb certa regularitat. Tot i això, no vaig poder arribar a una cobertura completa de la seva vida diària, tot es va quedar en unes instantànies.

Però durant aquest temps he estat força ocupant: Vaig poder descobrir finalment com entren i surten “Els Reis” a casa dels humans en un dia tant assenyalat com és el 5 de Gener; vaig ser testimoni d’uns efectes lumínics que varen precedir l’observació d’un OVNI i la visita d’un extraterrestre, que em va commocionar molt; i fins i tot em van relacionar amb uns fets humans de gran transcendència històrica (el 23-F), dels que en nego qualsevol responsabilitat.

Aquí em teniu accidentat junt amb el R.E.X.El millor que em va passar va ser conèixer en R.E.X. (Realment Extraordinari Xisme). Un gos negre que vaig poder ensinistrar per portar càmera i fotografiar el carrer des del seu punt de vista. Desgraciadament es despistava molt i el resultat de les seves excursions fotogràfiques és ben magre.

Més profitosa va ser la meva amistat amb la Jeanne-Jaqueline Kostoh, que em va descobrir el món subaquàtic.

Des d’aquell temps m’uneix també una forta amistat amb l’Agnès von Rechthafen, que és coneguda pel seu sobrenom de “La Baronessa Groga” pels seu increïbles dots d’aviadora intrèpida. Domina tota mena de modalitats de vol: indoor i outdoor, transatlàntic i transoceànic, transpirinenc i transalpí, però nomes va poder escapar-se un dia per anar al Taller de Composició amb la Joana Matallana. Va ser admirada i molt ben rebuda pels assistents, però desgraciadament va ser el seu primer i últim viatge. A la seva galeria de fotos hi podeu contemplar els testimonis gràfics d’aquesta aventura.

El vol de la Baronessa Groga

Fent-li una foto a la BaronessaL’Agnès està molt avorrida i vol tornar a fer una visita al món exterior amb la vostra inestimable ajuda.

M’ha demanat que faci una crida pel fòrum per trobar col·laboradors que vulguin ajudar i participar en el projecte “El vol de la Baronessa Groga“. Aquest projecte consisteix en apuntar-se a una llista i rebre per correu una capsa de cartró on hi anirà l’Agnès i la seva avioneta. Se li haurà de fer una foto en un lloc elevat del vostre municipi o on més us agradi de fotografiar-la en ple vol. Després haureu de publicar la foto, pujar-la a la seva galeria i geoposicionar-la. Dels dos últims punts me n’encarregaria jo. En un plaç no superior a una setmana, viatjaria dins de la capsa cap al pròxim participant.  Com veureu ja existeix un mapa i les primeres fotos ja estan penjades aquí.

Si voleu participar i acollir uns dies a l’Agnès a casa vostra i fer-li fotos dels seus vols, només m’ho heu de dir i ja em posaré en contacte amb vosaltres. Això si, li haureu de pagar el viatge fins al seu proper amfitrió, però estarà encantada de viatjar amb l’agència “Correos” i així el bitllet us resultarà molt econòmic.

Apa-li, qui s’apunta i col·labora?

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris7 comentaris a “Vols documentar el vol de “La Baronessa Groga”?”

  1. Doncs el Baix Llobregat no es quedarà sense representació! I a Sant Feliu de Llobregat serà benvinguda

  2. Jo li faig reserva per un vol a Vic o el Lluçanès