avatar

II·luminació i Retrat Editorial a Studio Lightroom

Studio Lightroom organitza un Taller d’Il·luminació i Retrat Editorial pels propers 28, 29 i 30 d’octubre de 2011 a Barcelona. Es tracta d’un taller intensiu de 16 hores amb una tutoria de 4 hores per analitzar els resultats, adreçat a alumnes amb un nivell mitjà o avançat.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

En aquest taller, Rafael Roa ens guiarà a través de la història i evolució del retrat com a gènere i el seu reflex i implicacions en les experiències pràctiques del fotògraf en l’àmbit retrat editorial i corporatiu, prestant especial atenció a les tècniques i recursos d’il luminació així com en la forma de relacionar-se amb el personatge.

Es tindrà l’oportunitat de treballar a Studio Lightroom, un estudi professional equipat amb els últims generadors de la marca Profoto, coneixereu tots els accessoris professionals que s’utilitzen en la disciplina de retrat.

Un assistent de Studio Lightroom resoldrà qualsevol dubte tècnic o de material. Durant el taller, tindreu el següent material a la vostra disposició:

  • Profoto 8a
  • Compactes D1
  • Vuitena
  • Finestres
  • Paraigües
  • Cambres i objectius Cànon
  • Cambres i objectius Nikon
  • Reflectors, etc

Per tal de garantir l’aprofitament del taller, es necessari que els assistents tinguin uns coneixements mínims, sàpiguen fer servir amb agilitat i confiança la seva càmera rèflex digital, “mirrorless” o “EVIL” i objectius addicionals. L’equip mínim necessari per part dels participants: càmera rèflex digital i (opcional) ordinador portàtil.

Comptarem amb la participació de Joan Vendrell, fotògraf freelance i expert en xarxes socials membre de X-Rite Coloratti que ens donarà una interessant xerrada sobre gestió de color.

Rafael Roa treballa amb càmeres Sony A900 digital SLR

Taller d’Il·luminació i Retrat Editorial
Studio Lightroom
C/ Pere IV, 51, 4t 4a (veure mapa)
Barcelona
Horaris: de 10 a 14h i de 16 a 20h
Preu: 300 €

El Vídeo es del Taller Rafael Roa a Studio Lightroom, fet els dies 25, 26 i 27 de  febrer del 2011.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.