avatar

Introducció al flux de treball amb Lightroom

Quan un ja porta un temps fent fotos i més fotos, després d’iniciar la seva afició fotogràfica, comencen a sortir els primers dubtes de com organitzar tot el treball que això comporta. En aquest moment apareix el terme Flux de treball, el qual fa referència a totes les tasques necessàries des que accionem l’obturador de la càmera fins que donem una presentació final a les nostres imatges. No hi ha una forma única per ordenar els passos necessaris d’aquesta tasca i cadascú intenta adaptar-lo el màxim possible a les seves necessitats.

Adobe Photoshop Lightroom és un programa que s’estructura precisament responent a un esquema de flux de treball molt pràctic i flexible i, en molts casos, fa que sigui la única aplicació necessària per procedir un cop descarreguem la targeta de la nostra càmera fins al final de la feina.

Us deixo aquest screencast, de producció pròpia, perquè tots aquells que encara no el conegueu us pugueu fer una idea del seu funcionament i potencial.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris8 comentaris a “Introducció al flux de treball amb Lightroom”

 1. Moltes gràcies a tots per la bona acollida que esteu donant al meu treball!
  Això anima a continuar!

 2. Gracies Eduard pel teu article,tinc el programa però no l’he utilitzat mai, no se les avantatges del programa.

 3. Hola Eduard !!!
  Per culpa del teu vídeo sobre el Lightroom he començat a potinejar el programa. I saps una cosa ? M`agrada molt !!!!!
  Adeu PS, adeu DPP !!!!!

  Gràcies Mestre !!!!!!
  Una abraçada.