avatar

Leica D-Lux 5 Titanium edició especial

Leica D-Lux 5 edición TitaniumDiseFoto presenta una nova edició especial en la seva gamma de càmeres compactes Leica D-Lux: la Leica D-Lux 5 Titanium. Aquesta càmera compacta amb acabat en color gris titani té un disseny extremadament elegant.

L’excel·lent treball realitzat amb els materials de qualitat utilitzats en la seva fabricació reforça el seu refinat aspecte. Juntament amb l’estoig inclòs, en color a joc amb la càmera, la Leica D-Lux 5 Titanium és un objecte de desig per amants dels productes amb estil.

Les especificacions tècniques d’aquesta edició especial són les mateixes que les del model estàndard Leica D-Lux 5. Entre elles, destaca la seva lluminós objectiu zoom amb una longitud focal de 24-90 mm (equivalent a 35 mm), que permet cobrir una àmplia varietat d’aplicacions fotogràfiques. El sensor d’imatge CCD de 1/1.63″, inusualment gran per a una càmera compacta d’aquest tipus, l’objectiu d’extraordinària qualitat i la perfecta combinació de l’electrònica i el programari de la càmera, permet aconseguir imatges amb un rendiment increïblement natural del color, una nitidesa superior i una gran brillantor.

La pantalla de LCD de la càmera amb el seu ampli angle de visió i la seva resolució de 460.000 píxels, mostra unes imatges d’una qualitat extremadament alta tant durant com després de la presa de les fotografies.

La distribució clara dels controls de les funcions i la seva operativa directa asseguren un maneig intuïtiu de la càmera en totes les situacions fotogràfiques, des d’imatges creativament dissenyades a espontànies instantànies, o en usar la funció de vídeo HD de 720 píxels.

Característiques clau de la Leica D-Lux 5 Titanium

Leica D-Lux 5 edición Titanium

 • Càmera digital compacta d’atractiu disseny clàssic, ara en atractiu acabat en gris titani.
 • Inclou estoig en color a joc.
 • Zoom gran angular 3,8 x amb una focal equivalent 24-90 mm i excepcional lluminositat (F/2.0-3.3).
 • Objectiu amb gamma focal de gran versatilitat, des d’aplicacions de paisatge, interiors o arquitectura fins retrat o reportatge tatge, amb estabilitzador òptic d’imatge per reduir el risc de fotos mogudes.
 • Àmplies possibilitats de control creatiu fotogràfic i digital (modes d’exposició, sistemes de mesurament de llum, RAW, etc).
 • Resolució de 10 megapixels.
 • Video HD a 720 píxels en format AVCHD-Lite.
 • Maneig senzill i concentrat en l’essencial, al més pur estil Leica.
 • Àmplia pantalla LCD de 3 polzades i alta resolució de 460.000 punts.
 • Opció de visor electrònic.
 • Sortida de vídeo HDMI (es necessita cable opcional) per connectar a una TV HD.
 • Sabata per unitats opcionals de flash extern com el CF 22.

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.