avatar

Novetats Lowepro: DSLR Video Fastpack AW

DSLR Video Fastpack AW

DiseFoto, importador a Espanya de Lowepro, presenta la nova gamma de motxilles DSLR Video Fastpack AW, ampliació de la popular sèrie Fastpack. Aquestes flexibles motxilles de compartició dual han estat dissenyades expressament per als fotògrafs multimèdia en moviment que utilitzen equips molt diversos per capturar continguts en diversos formats de gravació (foto, vídeo, etc). Aquesta nova sèrie està disponible en color negre amb tres mides possibles: DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 150 AW.

La gamma consta de tres models que poden allotjar, gràcies a la seva àmplia capacitat, equipament de mida professional juntament amb un ordinador portàtil i accessoris. Cadascuna d’aquestes motxilles integra diverses característiques premium i garanteix la màxima flexibilitat per personalitzar l’emmagatzematge dels equips.

DSLR Video Fastpack AWEl compartiment inferior de cada motxilla pot allotjar una càmera rèflex digital professional o una DSLR amb vídeo HD dins d’un espai encoixinat i amb divisors ajustables. Una butxaca lateral especial permet al fotògraf un accés ràpid a l’equip simplement girant la motxilla cap al front i obrint la cremallera del compartiment per a la càmera.

Els fotògrafs professionals i els aficionats entusiastes que transporten accessoris per a la gravació d’àudio valoraran el compartiment superior amb espai d’emmagatzematge per a auriculars, un micròfon, equip transmissor/receptor i altre equipament d’àudio. Aquest compartiment ve equipat amb l’estoig extraïble Custom Àudio Utility POUCH per ajudar en el maneig i organització de petits accessoris d’àudio i cables.

DSLR Video Fastpack AWUn compartiment encoixinat separat permet el transport i fàcil accés a un ordinador portàtil, ideal per descarregar fotos o vídeo o per publicar una nova entrada al bloc al mateix temps que podem mantenir-nos en contacte amb els nostres companys i clients durant una sessió o un viatge.

Altres característiques professionals destacades són la seva muntura per a trípode que es pot amagar (per portar un trípode o una plataforma de vídeo per DSLR), la butxaca oculta per documentació i la All Weather AW Cover per protegir l’equip dels elements. També inclou una butxaca de malla al lateral, nansa per a transport i cinturó plegable. Els materials són de la màxima qualitat, resistents i duradors.

Característiques destacades

 • Dissenyades expressament per als fotògrafs multimèdia en moviment que utilitzen equips molt diversos per capturar continguts en diversos formats de gravació (foto, vídeo, etc)
 • Disponible en tres mides en color negre: DSLR Video Fastpack 350 AW, DSLR Video Fastpack 250 AW i DSLR Video Fastpack 150 AW
 • Disseny de compartiment dual i facilitat de personalització de l’emmagatzematge dels equips.
 • Àmplia capacitat per a equips de mida professional, a més d’un ordinador portàtil i accessoris
 • Compartiment inferior encoixinat amb divisors ajustables amb espai per a una càmera rèflex digital professional o una DSLR amb vídeo HD
 • Butxaca lateral especial permet al fotògraf un accés ràpid a l’equip simplement girant la motxilla cap al front i obrint la cremallera del compartiment per a la càmera
 • Compartiment superior amb espai d’emmagatzematge per a equip d’àudio, com auriculars, micròfon o equip transmissor/receptor
 • Estoig extraïble Custom Àudio Utility POUCH per ajudar en el maneig i organització de petits accessoris d’àudio i cables
 • Compartiment encoixinat separat per ordinador portàtil
 • Muntura del trípode que es pot amagar (per portar un trípode o una plataforma de vídeo per DSLR)
 • Butxaca per a documentació ocult
 • All Weather AW Cover per protegir l’equip dels elements
 • Butxaca en malla lateral
 • Nansa per a transport
 • Cinturó plegable
 • Materials resistents i duradors

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.