avatar

Sorteig dels dècims de Nadal 2011: els guanyadors!

random.org: el guanyador del sorteigTal com varem anunciar, avui podem fer públic els agraciats en el sorteig del dècim de la Loteria de Nadal. Hem fet servir el web random.org per tal d’obtenir un número a l’atzar, que hem fet correspondre amb el d’un dels participants, segons l’ordre en que ens han arribat els formularis. Ens complau anunciar que l’afortunada ha estat l’Esther Garcia Yeste, amb el número 7.

Quant al sorteig del dècim de loteria pels Amics d’EF, el guanyador ha estat l’Eduard Crispi, designat per la mà innocent d’una adorable criatura.

Ben aviat ens posarem en contacte amb els guanyadors per tal de fer-lis arribar el seu dècim. Només ens resta desitjar-lis que vegin prolongada la seva bona fortuna en el sorteig de la Loteria de Nadal. Molta sort!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Sorteig dels dècims de Nadal 2011: els guanyadors!”

  1. iiieeeeppp !!! …això és una sorpresa! …suposo que és el numero que toca no? Gràcies!