avatar

Sortida EF Tardor 2011: la Riera de Gualba

"Riara de Gualba al matí" per Sussss

Finalment sembla que podem dir que ens arriba la tardor. Ha costat, s’ha fet de pregar i de fet encara no acaba de mostrar tots els trets propis de la temporada: on són les pluges? I els bolets? En qualsevol cas, el cert és que no ho podem endarrerir més, així que ens posem en marxa: convoquem la Sortida EF Tardor 2011.

Inicialment ens havíem plantejat aquesta sortida comptant amb un parell de guies de categoria, bons coneixedors dels indrets més atractius i fotogènics del Montseny, com són l’amic Àlex Alonso i la nostra estimada companya Sussss. Dissortadament, l’Àlex té altres compromisos i no ens podrà acompanyar. Però sí tindrem la sort de comptar amb la Sussss, que ens revelarà els seus racons secrets de la Riera de Gualba i els voltants del pantà de Sta. Fe.

Així doncs, el proper dissabte 5 de novembre a les 9:00h (preguem puntualitat) situeu-vos tots a Can Casades, on hi han aquells Sequoies tan grans, a Santa Fe del Montseny (veure mapa). No us costarà gens de trobar, però sigueu puntuals. Si arribeu tard baixeu cap el pantà. Mireu d’apuntar-vos els telèfons que deixarem un dies abans per poder contactar.

Us volem ben calçats i amb ganes de caminar, amb un parell de bons entrepans a la motxilla (esmorzarem i dinarem al bosc), les càmeres preparades, les bateries ben carregades i amb la sana intenció de gaudir de la muntanya, la fotografia i  els companys. Tot plegat, una combinació d’èxit garantit!

Aquí no hi ha nivells, tot al contrari, si ets veterà podràs compartir i si ets dels que comença tindràs a molta gent per preguntar i resoldre dubtes. Una mena d’Inter-Fotowalk per a tothom, on tothom aprèn i tothom ajuda. No ho dubtis, apuntat… i a més a cost 0, jornada anticrisi…

Els que us vulgueu apuntar a la Sortida EF Tardor 2011, ho podeu fer escrivint un missatge en aquest fil del fòrum. Us agrairíem que ens indiquéssiu el vostre nom i el dels vostres acompanyants, per tal de poder-nos fer una idea de quanta gent vindrà. També hi podeu fer les vostres consultes i comentaris sobre la sortida. I si ens voleu enviar un correu amb el vostre telefon molt millor, per a qualsevol qüestió que pugui passar durant la sortida.

Us esperem el proper dissabte 5 de novembre a les 9:00h. Fins aleshores.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Sortida EF Tardor 2011: la Riera de Gualba”

  1. Bones… :-)
    Acabo d’arribar de Santa Fe. Porto bones noticies; els arbres comencen a canviar de color aquí i allà, però a la zona del Pantá encara domina el verd, per tant la cosa va bé per trobar colorins aquell cap de setmana.
    I HA PLOGUT UNA HORETA!!! Siiiii, a veure si continua, que ja toca…

  2. Mmmmmm… Té molt bona pinta! A veure si engresco algú més…
    Salutacions!

  3. Jo també faré el possible per venir!

  4. […] Navia. Au, doncs, ja ho tenim… perquè gaudiu d’aquesta tarda plujosa prèvia a la sortida al Montseny i que esperem que com a mínim no plogui, que ja serà una […]