avatar

Concurs Mensual EF novembre ’11: aigua i més aigua!

"Marbles" de l'edSELVA

Ja tenim guanyador de l’edició d’octubre del Concurs Mensual d’EF. El nostre amic i company edSELVA ocupa el primer lloc de la classificació amb la seva foto “Marbles”, amb 16 punts. El segueixen ben de prop l’albert4vents amb “Orquídia sobre blanc” (15 punts), el JosepMaria amb “Ballarines” i la Llui amb “Positiu i negatiu” (ambdós 10 punts). I la resta de guanyadors, fins a 10, podran veure el seu premi en forma de targes d’EF ben aviat.

L’edSELVA s’endú doncs la motxilla Lowepro Inverse 200 AW de color negre, cedida pel nostre patrocinador DiseFoto. També podrà encarregar una còpia 30x40cm en paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Aigua, aigua i més aigua

Declarat el guanyador de l’edició d’octubre, ja ens podem posar a la feina i convocar el Concurs Mensual EF del novembre. Aquest cop el tema que hem triat va molt en consonància amb el fenomen meteorològic que estem vivint aquest dies: la pluja. No ens limitem, però, a demanar-vos fotos de precipitacions i xàfecs. Volem veure fotos d’aigua, en totes les seves possibles formes i variants: líquida, sòlida o gasosa. També ens interessen els seus efectes i les seves propietats: és transparent, incolora, refracta la llum, esquitxa, fa bombolles, mulla, dissol moltes substàncies, desfà els camins… Cal que us diguem res més?

Si, us volem fer un prec: llegiu amb atenció les bases del Concurs Mensual, presteu atenció a les dimensions establertes pels diferents formats d’imatge possibles, al pes de l’arxiu. No oblideu dir-nos el títol de la foto i el vostre nom d’usuari als fòrums. Tot plegat, no costa feina i no és gens difícil. Si teniu cap dubte relacionat amb les bases, només cal que ho pregunteu; estarem encantats d’aclarir-vos qualsevol detall.

Lowepro Nova 180 AWPoc concurs seria sense un bon premi, oi? Doncs el d’aquest mes és una bossa Lowepro Nova 180 AW de color vermell. A més d’aquest magnífic obsequi, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja, talla a triar) pel guanyador.

Què espereu per començar a treballar, que pari de ploure? Doncs ja podeu engegar! Teniu temps fins diumenge 27  de novembre per enviar les vostres fotos a concurs.mensual.ef@gmail.com, indicant el títol i el vostre nom d’usuari. Esperem les vostres fotos!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Concurs Mensual EF novembre ’11: aigua i més aigua!”

  1. Felicitats al guanyador i a tots els que heu participat! bones propostes!

  2. Moltes gràcies Quim!
    I felicitats a tots per la participació! Ara tothom a “buscar aigua”! :)

  3. Amb el dia que fa avui ningú ho diria que ha plogut…