avatar

Extraordinaris videos de Sebastien Montaz-Rosset

Potser no es fotografia en el sentit més estricte, però ara totes les càmeres porten l’opció de filmar vídeo. Jo no vaig valorar aquesta opció a l’ultima que em vaig comprar i veien segons quines coses a vegades me’n penedeixo, encara que ni de bon tros somiaria a fer res semblant al que es veu en els vídeos del Sebastien Montaz-Rosset.

El Sebastien és guia de muntanya i aficionat a la fotografia i a sabut trobar una bona aplicació al vídeo amb els esports de muntanya i direm també que de risc, ja veureu.

L’altre dia vaig topar amb uns vídeos que li va fer al Kilian Jornet, i seguint la pista, vaig ensopegar amb la web de qui els havia fet, vaig pensar que estaria be fer-ne un article.

Us poso tres vídeos que son cosa fina. Plàstica i estètica en unes imatges realment impactants i algunes fins i tot corprenedores. A més d’un li tremolaran les cames amb el que ve…

Aquest primer n’és un de tota la serie dedicada al Kilian Jornet. Si us hi fixeu, en Sebastien ha d’estar també molt en forma per a poder seguir el ritme d’aquest superhome i baixar com baixa per aquestes pendents darrera seu. Està filmat amb una Canon 7D a 1000 frames per segon.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

El segon es fet als fiords noruecs amb dos highliners, el Tancrede i el Julien. Primer saltant i volant i després caminant entre els espectaculars penya-segats damunt un cable. Podrem veure aquest parell fent el mateix sobre els rasca-cels de Nova York a d’altres vídeos del Sebastien.

Amplieu la imatge i els que tingueu vertigen aparteu-voooos ben lluny de la pantalla.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

I aquest tercer es una mena de recopilació, més tranquil però no menys fantàstic sobre l’esport, l’estil de vida, la cultura i la gent dels Alps.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Espero que us hagin agradat i els que sou amants dels esports de muntanya, si no el coneixíeu, li feu un bon llocs al Sebastien Montaz-Rosset dins dels vostres preferits. I com no, al Kilian Jornet un dels nostres esportistes d’elit i campió indiscutible de tot el que se li posa per davant.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Extraordinaris videos de Sebastien Montaz-Rosset”

  1. Es increïbe que es puguin fer aquestes gestas tan arriscades, la filmació fantàstique

  2. Aquests vídeos estan a l’altura de lo extraordinari que és aquest tio! I el que filma no és queda pas curt…!

  3. Genials, fantàstics, …m’he mira`t també altres vídeos de la web i m’hi he quedat enganxat.
    El que no acabo d’entendre és això dels 1000 frames per segon, …és una exageració, potser si que hi ha càmeres de lenta velocitat que hi filmen, però la 7D segur que no.
    Gràcies Pep, he passat una bona estona.