avatar

Paisatges sota l’aigua, de Kim Keever

Fotografies de Kim KeeverCom que el tema d’aquest mes del Concurs mensual és el d’aigua i més aigua, aquesta noticia anirà d’allò més bé per veure una aplicació de l’aigua on no tot és el que sembla.

Potser fins i tot pot inspirar a algú a provar-ho. Si més no, segur que us sorprendreu quan veieu de quina manera estan fets aquests paisatges tan fantàstics però a la vegada reals.

Doncs sí senyor, amb la segona fotografia ho heu hagut d’endevinar: estan fets dins d’una peixera, incorporant elements a escala com els arbres i les muntanyes, anilines per a fer els núvols i la boira; la resta es qüestió de llum. Les fotografies estan fetes amb càmera de plaques.

L'estudi de Kim KeeverEs tracta de l’obra fotogràfica d’en Kim Keever, de qui podeu veure part d’aquesta en aquest portfoli d’una galeria americana.

També us deixo un vídeo on es poden veure les fotografies acabades, amb la seva dimensió real i penjades en una exposició. Després es veu com fan una visita al estudi, (una mica caòtic tot sigui dit) i es pot veure l’aplicació dels colorants i el seu efecte a l’aigua.

A veure si algú s’anima, ho prova i ens ho presenta a concurs, que segur que farà bon paper.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

Ho hem vist a Ben Olivares

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Paisatges sota l’aigua, de Kim Keever”

  1. Ostres! M’ha encuriosit molt com s’ho munta en Kim Keever… un resultat sorprenent i atractiu per experimentar… Experimentar d’aquí a un temps o crec que pugui tenir res presentable de cara al concurs mensual… però recordo que tinc una peixera buida a casa que… ;-))

  2. Ja sabia que ho provaries hehehe

  3. Tot plegat és com els diorames dels pessebres fets dins d’un aquari, jeje perquè llavors diguin que la cultura de casa no inspira. Hi ha resultats prou interessants, hauré de demanar l’aquari al cunyat ;)

  4. em sembla al.lucinant. Una passada.

  5. M’he quedat al-lucinada!! El primer impacte ha estat relacionar-ho directament amb les pintures de paisatge del romanticisme alemany i quan he vist i llegit lo del aquari… m’ha caigut tot el romanticisme al terra jajaja. Sorprenent les idees que arriben a tenir la gent.