avatar

A EF prenem nota i anem per feina

A partir del formulari on us demanàvem el vostre parer sobre espaifotografic a la noticia del sorteig del llibre d’en Mellado. Molts de vosaltres ens heu explicat el que us agrada i el que no de la web. Fins i tot alguns ens heu suggerit possibles solucions per a millorar aspectes concrets. Tal com varem prometre, alguns de vosaltres tindreu un premi ben merescut per la vostra aportació.

Hem començat a fer passos per a millorar alguns temes que teníem pendents. Hem actualitzat a la versió més moderna dels fòrums, en el que hi han més opcions i es més senzill d’operar. Per exemple, una de les millores més importants que podreu apreciar és que es poden enviar imatges directament al fil del fòrum, sense que prèviament s’hagin d’afegir a les galeries. Hem destinat un espai d’emmagatzemament per a aquesta funció i així serà molt més fàcil presentar fotografies. Esperem que això es noti també en la quantitat de imatges que es mostren al fòrum. Aquesta funcionalitat ja és activa des d’aquest moment!

En aquest fil del fòrum trobareu explicacions de com funciona aquest sistema.

També estem mirant com fer-ho per aportar-hi més contingut formatiu, tutorials, videotutorials, etc. Òbviament, continuarem fent tallers de diferents temes com venim fent fins ara.

Una de les coses que sí és apreciable ja és un canvi del tipus de lletra en el conjunt del web. Pensem que la que hem triat pel cos de text és més elegant, menys pesada i fa de més bon llegir.

Queda pendent de moment una millora substancial a les galeries, però hem d’anar a poc a poc: l’empresa que ens porta el tema de gestió, informàtica i disseny també ha acusat la crisi i s’ha quedat únicament amb dos treballadors ;-)

Ens agradaria molt que ens seguiu aportant les vostres impressions al formulari esmentat i entre tots puguem anar millorant aquest web, que creiem també que és de tots.

Moltes gràcies a tots pels comentaris!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris2 comentaris a “A EF prenem nota i anem per feina”

  1. Sí, senyors!! fantàstic i de molt bon veure a primer cop d’ull el canvi de la tipologia emprada. De debò és fàcil i lleugera de llegir. Enhorabona!!

  2. Ja he rebut el llibre de l’Hugo Rodriguez!! Moltes gràcies EF!