avatar

Sorteig d’un llibre de J. Mª Mellado i més regals

Com que darrerament al fòrum d’EF hem parlat sovint de llibres de fotografia, hem caigut en el compte de que varen quedar alguns llibres que a partir d’ara sortejarem amb certa periodicitat.

"Fotografia de Alta Calidad, Técnica y Método CS4" de José Mª MelladoHem cregut que ara que venen temps de festes, de regals i de despeses, potser a més d’un li aniria bé ser l’afortunat d’endur-se’n un bon obsequi per a ell o qui calgui, o bé poder gaudir de la bellesa de les imatges i amarar-se de la informació que contenen les pàgines d’un bon llibre de fotografia.

En aquesta ocasió i per a començar aquesta tanda de sorteigs, què millor que un llibre mític, un llibre que podríem dir que ha arribat a ser un best-seller: en aquesta ocasió sortegem un exemplar del fantàstic llibre de fotografia del José Mª Mellado, “Fotografia de Alta Calidad, Técnica y Método CS4″!

Un llibre gruixut i pesat que més d’un ha desitjat i voldria tenir a la col·lecció, però potser en el seu moment es va veure frenat pel seu preu de venda. Ara el teniu més a prop i ben fàcil: Només cal que envieu el formulari i entrareu en el sorteig d’aquest fantàstic llibre.

"Imagen Digital, Conceptos básicos" de Hugo RodríguezAh, i això no es tot, encara serem més generosos. Ens agradaria que al formulari hi afegiu un comentari explicant-nos el que vulgueu: que en penseu d’espaifotografic, que voldríeu que fos i com podria millorar, com el podríem fer un lloc més acollidor, més participatiu, millor o si l’acabeu de conèixer, quina impressió n’heu tingut… O canviant de tema: quins son els vostres projectes fotogràfics i a que aspireu, o expliqueu-nos la vostra vida si cal. En fi, quelcom que ens agradi, que ens commogui o que ens sigui profitós.

A l’autor del millor o millors comentaris, li regalarem un exemplar del llibre Imagen Digital, Conceptos básicos de l’Hugo Rodríguez., un llibre d’aquells que val la pena tenir sempre a la nostra llibreria.

Val a dir que aquests llibres tenen un cost elevat, però preferim regalar-los a que arrepleguin pols en un prestatge. Hem de dir però, que si sou un dels afortunats, cal que accepteu una condició indispensable i creiem que molt justa: Us haureu de fer càrrec de les despeses d’enviament de l’obsequi (que farem contra-reemborsament i a cost mínim). Molt poc en comparació amb el magnific regal que us endureu…

Au, vinga doncs, ajudeu-nos a fer conèixer aquesta iniciativa i compartiu-ho a Facebook, a Twetter, G+, expliqueu-ho a companys, amics i qui vulgueu; aficionats a la fotografia, és clar…

Teniu temps fins divendres 2 de desembre a les 24h i el dissabte 3 farem el sorteig i el mateix dia al migdia direm el nom dels afortunats guanyadors.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris5 comentaris a “Sorteig d’un llibre de J. Mª Mellado i més regals”

  1. Fet. Com que em tocarà, us vaig enviant la meva adreça per mail, :-)

  2. Ja està omplert, però no estic segur si s’ha enviat, se’m queda tot gris i no apareix cap missatge de confirmació ni res. Hi ha alguna manera de saber-ho?

  3. Estaria publicar el nom del guanyador via facebook.