avatar

Sortida de tardor a la Riera de Gualba

Com ja sabeu ahir es va fer la sortida de tardor d’EF que enguany estava guiada per la Susss a la Riera de Gualba i voltants del pantà de Santa Fe del Montseny.

Malgrat que el temps va propiciar alguns abandonaments d’última hora, al final vàrem ser 26. Fins i tot el temps ens va respectar tot el dia, a part d’un petit episodi de pluja diguem-ne que suportable. Tanta aigua es notava: rius i rieres baixaven plens i brollava aigua per tot arreu.

Vàrem conèixer gent nova com la Sandra, l’Araceli o en Carles a qui esperem tornar a veure en properes ocasions i més sovint en el fòrum compartint els seus interessos i les seves fotografies. Varem trobar també un grup que feia un curs amb l’Iñaqui Relanzón.

Tot va anar molt bé, però aquest petit episodi de pluja ens va espantar tot just abans de dinar i la jornada va ser més curta del que podia haver estat. Després del cafè, alguns varen fer un intent de pujar al Turó de l’Home, no sabem si un parell ho va aconseguir. Encara després, alguns (ja menys) varen continuar la sessió fotogràfica fins que es va fer fosc.

Pel que sembla el més ràpid ha estat l’Atzu, amb aquesta fotografia penjada al seu blog i que compartim aquí també, perquè us animeu a mostrar les fotografies que vàreu fer.

Fotografia de l'atzu, durant la sortida al Montseny

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris9 comentaris a “Sortida de tardor a la Riera de Gualba”

  1. Doncs sí, una jornada agraïda i espero que profitosa, tot just descarrego els arxius. Que bé que la Suss ens engresqués a tornar de nou al Montseny i amb bona companyia. Cert José-Ángel, cal anar acompanyat de gent amb ganes de fer fotografia per gaudir de l’afició i de la jornada.

  2. De res, només faltaria… no em costa res pujar al Montseny i menys acompanyar gent, què menys que col.laborar una mica amb aquest pàgina on, la veritat sigui dita, no col.laboro gaire.
    La veritat és que vam acabar triant, sense saber-ho, el dia perfecte. Divendres va ploure el que no estava escrit i dissabte vam poder gaudir de l’aigua. Jo estava bocabadada veient aigua on abans no n’havia vist mai. I avui no ha parat de ploure tampoc en tot el dia, així que dissabte va ser el dia perfecte.
    Repetirem?

  3. Quina llastima no haver poder assistit en aquesta ocasió. Espero poder fer-ho per la propera.

  4. Susss:
    Jo estava pensant el mateix. Repetir a l’hivern, però m’imagino que el contrast no serà mai tant bonic com el que hem vist ara. Això si, anar-hi després de ploure, que ha sigut el millor complement del paissatge.