avatar

Últims dies per apuntar-vos a la Doble Trobada

Doble trobada temàtica: Photowalk i StrobistEncara teniu uns dies per apuntar-vos a la doble trobada temàtica que estem preparant pel proper dissabte 26 de novembre.

Si fa poc que heu començat o teniu dubtes sobre el funcionament de la vostra càmera, voleu saber trucs o tècniques per millorar les vostres fotografies, podeu apuntar-vos al Fotowalk. Una passejada fotogràfica on l’Eduard Selva ens ensenyarà conceptes i resoldrà els  dubtes sobre què cal fer i com fer-ho, paràmetres bàsics, composició, equilibri, profunditat de camp…

Si flaix es la vostra assignatura pendent o en sabeu una mica més però mai heu aprofundit en el tema, la Sessió pràctica de Strobist amb en Joan Porredon es una ocasió perfecte per aprendre i provar in situ com usar els flaixos de mà d’una forma més professional.

Tant l’Eduard com en Joan tenen els deures fets i estan esperant a dissabte per oferir-vos els seus coneixements. Concretament, hem vist un magnific PowerPoint elaborat per en Joan Porredon per entendre la part teòrica, abans d’endinsar-nos d’una manera més pràctica en el tema de la il·luminació.

Ens trobarem tots a les 10h al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt. Allà començara la jornada de cadascú amb el seu grup i ens trobarem tots plegats a l’hora de dinar al Restaurant Les Sedes, on dinarem, comentarem, intercanviarem coneixements, xerrarem i riurem. Després de l’àpat tornarem a reprendre els tallers fins a les 7 de la tarda. Si en voleu saber més,  aquí en teniu tota la informació detallada.

Per si les inclemències meteorològiques són motiu de preocupació, sembla ser que la previsió de temps per cap de setmana és molt bona. Aprofiteu aquesta oportunitat!

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.