avatar

Concurs Mensual EF desembre ’11: renovació i canvi

"Blauet a lo Hamilton" per TRI-X

Ja podem proclamar el vencedor de l’edició de novembre del Concurs Mensual d’EF. Es tracta del company TRI-X amb la seva foto “Blauet a lo Hamilton“, amb 37 punts. El segon i tercer lloc són per les fotos “Arc de Sant Martí” del rafelvng amb 32 punts i “llàgrimes” de la Llui amb 28 punts.

L’amic TRI-X, que participa per primer cop al Concurs Mensual, s’endú doncs la bossa Lowepro Nova 180 AW de color vermell, cedida pel nostre patrocinador DiseFoto. També podrà encarregar una còpia 30x40cm en paper Hahnemühle al laboratori Copia.

Les nostres felicitacions al guanyador pel seu merescut triomf i a tots els participants per la qualitat de les fotografies presentades. Gràcies per participar! I ara cap el següent tema.

Comencem de nou, ara que podem

Com no ens agrada marejar gaire la perdiu, convoquem ja la que serà la darrera edició del Concurs Mensual de l’any 2011. El tema per aquest mes està directament relacionat amb l’època de l’any que som i el moment assenyalat que s’acosta: en menys cosa d’un mes, haurem de renovar els calendaris, ja que canviem l’any, passem del 2011 al 2012. Per això, us demanem que recolliu en una fotografia el que és l’essència i l’esperit d’aquest moment únic. Volem que ens mostreu, amb les vostres imatges, la idea de renovació, de renaixement, de ressorgiment i canvi.

Lowepro Fastpack 100El tema del Concurs Mensual EF de desembre és, doncs, renovació i canvi. En quin sentit? En el que vosaltres vulgueu, en l’àmbit que us vingui de gust i amb les connotacions que se us acudeixin. El que vulgueu mostrar-nos, però que de la vostra fotografia s’hi pugui extreure aquest concepte de nou, de renovat, de canvi en definitiva. Un ou, un pollet, un regal per estrenar, el brot verd que tothom espera o en Rajoy com a nou president… A veure que en surt i quina serà la millor, la més enginyosa o la que mereix més vots. Endavant doncs!

El premi d’aquest mes és una motxilla Lowepro Fastpack 100, cedida com sempre per part del nostre patrocinador DiseFoto. A més d’aquest magnífic obsequi, el guanyador podrà encarregar una còpia de la seva foto de 30x40cm sobre paper Hahnemühle al laboratori Copia. Per rematar el lot, nosaltres hi afegim una samarreta EF (de color negre o taronja, talla a triar) pel guanyador.

Ja teniu feina, doncs. No badeu gaire, que s’acosten dates complicades, plenes de compromisos socials i familiars que us poden dificultar trobar el moment de posar-vos-hi. Esperem rebre les vostres fotografies abans de les 24:00h del diumenge 1 de gener. Ja podeu començar!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “Concurs Mensual EF desembre ’11: renovació i canvi”

  1. La foto és boníssima.
    Molt bona elecció.
    Felicitacions al fotògraf i a vosaltres pel vostre criteri.

  2. Moltes felicitats Pepo! i a tots els participants. Una fotografia força sorprenent, penso…

    Ara a veure si ens posem les piles per plasmar aquests canvis que ens proposeu…

  3. Això es diu “llegar y besar al santo”. Victòria merescuda, una foto preciosa! Felicitats Pepo!

  4. […] No volem pensar que sigui per falta de ganes, inspiració o interès. El fet és que, com vosaltres mateixos podeu comprovar, només hi ha una foto presentada a l’actual edició del Concurs Mensual. […]