avatar

L’any que ve serà millor…

… i contra tot pronòstic pel que sembla, però així volem que sigui i ho intentarem, com a mínim pel que respecta a espaifotografic. Passem de fer retallades, volem fer el que venim fent fins ara i encara més si es pot, no volem renunciar a res i esperem que amb l’ajut de tots vosaltres així sigui.

Ja som a desembre i com cada any, aquest mes ja el tenim tots prou ple com per anar-vos suggerint propostes, però tant bon punt entrem al 2012 engegarem amb forces renovades i començarem tot un seguit d’activitats de les que ens agradaria fer-vos un recull de les més properes.

photoshop-cs5Primer de tot provarem de fer quelcom que no hem fet mai: Un taller en tres parts. Els tres primers mesos de l’any organitzarem tres tallers de Photoshop, un al mes, i amb una professora de la talla de la Lola Montserrat, que durant molts anys ha estat donant el curs d’aquesta disciplina a l’escola IDEP. Als tallers us podreu apuntar de forma separada o amb un abonament per 2 o per les 3 sessions, ja ho anunciarem com cal d’aquí a uns dies.

És una bona oportunitat si teniu intenció de fer aquests tallers i poder aprofitar-ho del tot, si us feu el Carnet d’amic d’EF ja que us podeu estalviar 30€ només amb aquesta activitat.

Amb l’Oriol Alamany hem parlat fa uns dies de fer un taller pràctic a la natura, ja més cap al bon temps, encara no sabem la data ni la localització, però aviat us n’informarem. També havíem parlat amb l’Alex Alonso de fer un taller de fotografia d’orquídies, plantes i macro, tampoc en sabem la data i haurem d’esperar a última hora per anunciar-lo i estarem pendents dels que més en saben d’aquest tema, per aquí n’hi ha alguns, però compteu cap a la primavera.

Colodi de la Lola MontserratSeguint amb els tallers i també de cara al bon temps, tornarem a recórrer a la Lola Montserrat, en aquest cas com a especialista en tècniques antigues, ens farà un taller de col·lodió humit, en el que cadascun dels assistents s’emportarà un original (de vidre o alumini) amb el seu retrat. Aquí en veieu un de seu.

Ens agradaria tornar a poder fer un taller amb una figura com l’Eduardo Momeñe i farem el possible perquè així sigui. L’experiència de l’any passat va ser fantàstica i volem repetir.

A part dels tallers volem potenciar les sortides en grup que tant bé acostumen a funcionar i us convidem a que ens feu les vostres propostes i si n’organitzeu alguna amb d’altres grups i voleu fer-ho extensiu a espaifotografic, esteu convidats a fer-ho. Precisament en parlàvem amb els del Grup Fotogràfic de Manlleu de fer una sortida conjunta d’hivern i que potser fins i tot es podria fer amb raquetes de neu. Estaria bé fer una sortida amb força neu i ben abrigats, però s’engrescarà la gent? Què en penseu d’aquesta possible sortida?

Cap a principis de març celebrem l’aniversari d’EF, aquest serà el quart. Intentarem repetir la calçotada a les Borges del Camp, com és habitual i esperem poder passar-ho tant bé com els altres anys.

Una altra activitat que farem per terres de Tarragona i potser una de les primeres de l’any, la podríem catalogar com d’enològic-fotogràfica i vindrà, com no, de la mà de la Senda i fins aquí podem llegir, de moment. Com que aquesta activitat haurà de fer-se amb un grup reduït, al contrari del que ens agradaria, ens veurem obligats a acceptar només als qui tingueu el carnet d’amic.

Segur que més entrat l’any hi haurà més esdeveniments i sorpreses positives, però de moment i per anar fent boca, us hem parlat nomes dels primers 3 o 4 mesos.

carnet d'amic d'EFUs heu adonat que hem parlat diverses vegades del Carnet d’Amic d’Espai. Ara per ara pensem que aquesta és la manera de tirar endavant un lloc com aquest, a l’estil del micro-mecenatge, que ara està de moda; amb les vostres aportacions podem continuar cobrint les despeses que se’n generen (que no son poques encara que no ho sembli) i organitzant tallers sense la por de tenir una enganxada si no tenim prou apuntats.  Aquestes dates nadalenques són una bona ocasió per regalar el Carnet d’Amic d’EF, del que us en podeu beneficiar durant tot l’any i també ajudar a mantenir aquest lloc i fer-lo encara més de tots.

I tot això sense pensar que ens ha de tocar la loteria. I només queden 19 dies…

El guanyador del sorteig llibre d’en Mellado ha estat…

resultat del sorteig del llibre den MelladoCom ja sabeu sortejàvem el llibre de fotografia del José Mª Mellado, “Fotografia de Alta Calidad, Técnica y Método CS4″.

Finalment els interessats en el llibre i que ens varen fer arribar el formulari varen ser 71 i d’aquests n’hem fet un sorteig. No hi ha hagut ma innocent, ni notari, llum si que n’hi havia, però taquígrafs tampoc. Hem recorregut com d’altres vegades al web random.org i aquest és el resultat que podeu veure a la captura de pantalla.

El guanyador es l’Ernest Aymerich Colomer, amb el numero 13, esperem que no sigui supersticiós…

En quant als comentaris que ens heu enviat, n’hem seleccionat 3, per la seves aportacions en quan a continguts i millores al web, alguna de les quals ja és visible.  El primer és per a en Jose Angel Saez Diez, el segon per a l’Anna Isan Corbella i el tercer per a l’Andreu Almató Cutrina. Aquests tenen com a regal un exemplar del llibre Imagen Digital, Conceptos básicos de l’Hugo Rodríguez i tot el nostre agraïment.

Com ja varem anunciar, els guanyadors us haureu de fer càrrec de les despeses d’enviament de l’obsequi (que farem contra-reemborsament i a cost mínim). No és pas res a canvi d’un bon llibre.

A la resta, donar-vos les gràcies pel vostre interes i convidar-vos a anar passant i provant sort als sortejos que anirem fent periòdicament.

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris13 comentaris a “L’any que ve serà millor…”

  1. […] la comprar obres originals a preus més que raonables. Destaquem la Lola Montserrat amb qui aquest any farem una serie de tallers sobre Photoshop que anunciarem ben aviat i més endavant de col.lodió […]

  2. Aquests dies he estat de festa i he aprofitat per canviar l’ordinador. O sigui que quan no he estat fent fotos, he estat baralant-me amb les instal.lacions de programes. Total, que no havia tingut temps de llegir-me la noticia i no sabia que m’havia tocat un llibre. Cap problema, soc dels que els hi agrada llegir i molt. Gràcies, Ha sigut una gran idea el sorteig!

  3. […] Diuen que el 2012 s’acaba el mon, però mireu tot el que tenim preparat per la propera temporada. […]