avatar

Patrimoni Audiovisual

Cartell del patrimoni audiovisual (CRDI)El 27 d’octubre passat, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, el Centre de Recerca i Difusió de la Imatge de l’Ajuntament de Girona, conjuntament amb el Museu del Cinema de Girona i en col·laboració amb el Consell Internacional d’Arxius (CIA/ICA), van publicar la pàgina web PATRIMONI AUDIOVISUAL, que mostra l’evolució tecnològica dels diferents mitjans audiovisuals: la fotografia, el cinema, els enregistraments sonors, la televisió i el vídeo.

El web conté una cronologia il·lustrada dels fets més rellevants en l’evolució històrica dels mitjans audiovisuals i s’hi poden trobar 280 referències cronològiques, 140 imatges i 30 documents audiovisuals.

En l’apartat de la fotografia, es dóna a conèixer les dates més significatives referides a l’evolució tecnològica del mitjà, amb algunes referències concretes al què passava a Girona a nivell fotogràfic en el mateix moment. La pàgina web es complementa amb el pòster que reproduïm i amb cinc desplegables dedicats també a la fotografia i als altres mitjans audiovisuals (editats l’any 2007).

Si teniu curiositat per conèixer més a fons els recursos del Servei de Gestió Documental, Arxius i Publicacions de l’Ajuntament de Girona, aquí us deixo uns enllaços ben interessants:

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.