avatar

Prorroguem el Concurs Mensual EF desembre 2011

No volem pensar que sigui per falta de ganes, inspiració o interès. El fet és que, com vosaltres mateixos podeu comprovar, només hi ha una foto presentada a l’actual edició del Concurs Mensual.

Entenem que ara mateix poden ser dates complicades per posar-s’hi i si ho heu deixat pel darrer moment, potser us heu vist enredats amb les obligacions familiars, el Tió defecant de manera incontenible i el Pare Noel trucant a la porta, perseguit pels Reis d’Orient. Per tot això, hem decidit que el més convenient és que prorroguem el Concurs Mensual d’aquest mes fins el darrer diumenge de gener del 2012, és a dir, fins les 24:00h del 29 de gener.

Estem segurs que per llavors, ja entrats en el nou any, resoltes totes les celebracions, rituals i cerimònies, redactada la llista de propòsits i projectes personals, sabreu trobar el moment per fer la vostra foto i presentar-la al Concurs.

Respireu tranquils de moment, doncs. Gaudiu de les Festes i tingueu una fantàstica entrada d’any. Després, superades les ressaques, indigestions i excés d’hores aguantant família directa o indirecta, recordeu que esperem la vostra foto de Renovació i Canvi, que era el tema que proposàvem.

Bon Nadal i millor 2012!

 

Comentaris

Font RSS dels comentarisUn comentari a “Prorroguem el Concurs Mensual EF desembre 2011”

  1. Molt encertada aquesta decisió, Ef! Gràcies!