avatar

Quina joia de fotografies!

Quan discutim sobre quin és el suport final d’una fotografia, en general ens dividim en dos bàndols: el dels cel·lulosainòmans, pels quals si darrere no hi ha paper, només podem parlar de fotografies en potència, o bé el dels filoandroides, segons els quals una impressora és un aparell abominable, pensat només per a inadaptats digitals, i amb uns usuaris que no s’allunyen gaire d’aquells que posaven tipp-ex a la pantalla de l’ordinador quan s’equivocaven a l’escriure amb el Wordperfect.

Però la realitat s’acaba imposant, i el cert és que la fotografia pot anar a parar a altres llocs, més enllà d’aquests. I un exemple n’és l’obra d’Obali, marca artística de la fotògrafa Olga Balibrea.

Com ens ha fet descobrir la Sussss, aquesta fotògrafa dóna a les fotografies un altres destí: les joies. Sí, joies. Joies com poden ser anells, o collarets. A la seva pàgina web hi podeu trobar joies fetes amb diverses fotos seves, i fins i tot la notícia que s’ofereix per a fer joies amb les vostres pròpies fotos.

El cert és que els resultats, via web, són ben sorprenents: imatges clàssiques, abstractes, composicions, lomografies (o altres tècniques properes)… Quants heu fet mai una foto, amb l’objectiu de convertir-la en una agulla de pit? De fet, tampoc no cal fer peces de la qualitat d’aquestes. Amb unes fotos o uns retalls, i una mica de traça i d’imaginació (i potser també una mica d’aironfix) podeu fer-vos unes arracades artesanes ben originals. Què, us hi animeu?

 

Comentaris

No estan permesos els comentaris.