avatar

Aprèn Photoshop amb Lola Montserrat i EF

Comencem l’any amb ganes de fer moltes coses i mirarem de fer tot el possible per continuar la tasca d’aquests (gairebé) darrers 4 anys. Una de les activitats més profitoses que venim fent regularment són els tallers EF, amb els que hem pogut aprendre moltes coses i hem conegut molts companys amb els que compartir la passió per la fotografia, tant docents com assistents als tallers.

La primera noticia d’enguany es precisament per anunciar un taller, o encara millor dit, tres tallers. Una activitat que durarà tot un trimestre, un curs sencer dividit en tres parts o tres tallers separats, com vosaltres vulgueu i segons el que us convingui, pot ser una cosa o l’altra.

Adobe Photoshop CS5Si avui dia hi ha un programa d’edició gairebé imprescindible de conèixer en aquest món de la fotografia, tant si som aficionats com professionals, aquest és el Photoshop, el programa d’edició d’imatges més àmpliament utilitzat. Per altra banda, comptem amb algú que coneix amb profunditat aquest programa i amb una llarga experiència en la docència: la Lola Montserrat, imparteix cursos i tallers de Photoshop a diferents escoles i universitats.

Així doncs, tenim els elements perfectes per oferir-vos una sèrie de tallers en els que podreu adquirir una bona base de coneixements o ampliar el que ja sabeu sobre aquesta fantàstica i omnipresent eina, amb noves tècniques, trucs i astúcies.

Us ho podeu organitzar com tallers separats o com bé com un curs complert, depenent de les vostres necessitats. Això vol dir que us podeu apuntar a un sol taller, a dos o als tres. En el cas d’assistir a més d’un taller, us beneficiareu d’un preu més reduït i si tenir el Carnet d’Amic d’EF doblement.

El preu per un sol taller és de 75€, si us apunteu a dos, el preu es de 70€ cadascun i si ho feu als tres baixa fins a 65€. Els posseïdors del Carnet d’Amic d’EF, com és habitual, també gaudireu dels 10€ de descompte que teniu sobre cada activitat. Per tant, us costaria 65€ en el primer cas, 60€ cadascun en cas de venir a dos tallers o 55€ cadascun en el cas de venir als tres.

Cal sumar-hi 25€ per cada dinar, encara que no és pas cap obligació que us quedeu a dinar. Nosaltres ho recomanem doncs és un moment ideal per conèixer els companys, intercanviar impressions i experiències. Si no ho feu en un principi i després us ho repenseu, no hi ha cap problema.

El tallers es faran els dissabtes 28 de gener, 25 de febrer i 24 de març, en l’horari habitual de 10h a 14h i de 16h a 20h al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt.

Photoshop CS5Caldrà que disposeu d’un ordinador portàtil per seguir els exercicis pràctics que s’aniran fent en el transcurs del taller. Òbviament, també necessiteu l’Adobe Photoshop i seria convenient que fos la versió CS5 o superior. Si no el teniu, des de la pàgina d’Adobe us podeu descarregar una versió de prova del Photoshop CS5, totalment operativa durant 30 dies.

Si encara us queda algun obsequi per fer, aquest és un regal de luxe a un preu molt ajustat.

El temari dels tallers és el següent:

 • 1ª taller (28 de gener). Iniciació al programa Photoshop CS5.
  Estudi de l’entorn de treball. L’arxiu digital. Barra d’eines i paletes. Gestió i revelat del Raw. Estudi de les eines de retoc i dibuix. Eines de selecció, de text, de pintura, degradats, clonatge. Tractament d’imatge amb l’ús de capes.
 • 2ª taller (25 de febrer). Aprofundiment a l’ús del programa Photoshop CS5.
  Funcionament de les capes, estils de capa, màscares de capa, capes d’ajustament. Funcionament dels canals. Objectes intel·ligents. El revelat por zones.
 • 3º taller (24 de març ). Retoc avançat.
  Exercicis pràctics de retoc de Bellesa i de Paisatge. Trucs i tècniques complexes.

Per formalitzar la inscripció, cal que feu un ingrés al compte 0081 0379 88 0001142220 del Banc Sabadell Atlántico (indicant el nom, telèfon i e-mail de contacte) per l’import corresponent als tallers als que voleu assistir (un taller 75€, dos 140€ i tres 195€ ó 65€, 120€ i 165€ respectivament si teniu el Carnet d’Amic d’EF) i sumant el preu del dinar (25€) de cada jornada en el cas que hi vulgueu venir.

Per tal de que no es produeixin confusions, us agrairem que ens feu un avís per email dient que heu fet un ingres de X euros, a quin o quins tallers correspon aquest import i si us quedeu a dinar o no. Acceptarem cancel·lacions i retornarem el import pagat fins una setmana abans de la data, però no en els dies previs al taller.

Per a qualsevol dubte o si voleu fer alguna consulta o comentari sobre aquests tallers, ho podeu fer en aquesta secció dels fòrums d’EF.

Curs de Photoshop amb Lola Montserrat
Dissabtes 28 de gener, 25 de febrer i 24 de març, de 10:00h a 19:00h
Museu Arxiu de Vilassar de Dalt
C/ Marquès de Barberà 9 (veure mapa)
08339 Vilassar de Dalt

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris3 comentaris a “Aprèn Photoshop amb Lola Montserrat i EF”

 1. […] com varem anunciar prèviament, el proper dissabte 28 de gener fem el primer taller dels tres que fan el Curs de Photoshop amb […]

 2. […] I vam organitzar un taller amb Eduardo Momeñe. Recordeu que ara fem tres tallers de Photoshop amb la Lola Montserrat. […]

 3. […] estem immersos en el primer taller de Photoshop amb la Lola Montserrat dels tres previstos, us anunciem la següent activitat que farem a EF i que està prevista per el […]