avatar

EFemèrides

Estem de celebració: arribem a les 100 EFemèrides. La celebració no són el centenar de recopilatoris d’articles, sinó les més de 152 setmanes d’articles d’espaifotografic.cat. Més de 152 perquè a les 100 setmanes d’EFemèrides (que són un recull del que era notícia un any enrere) cal afegir-li els articles de l’últim any (que anirem recordant amb les EFemèrides al llarg d’aquest any) i la pila de notícies i articles que ja hi havia a EF abans de començar amb les EFemèrides. No estic segur d’entendre el que acabo d’escriure.

Càmera de gran format

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris4 comentaris a “EFemèrides”

  1. Gràcies, Gael i Felicitats per la constància. Sempre va be recordar de lo que ja hem tractat aquí al fòrum i es sorprenent la varietat de temes que hem anat tocant durant tot el temps que funciona aquesta preciosa plataforma pels aficionats a la fotografia.

  2. Bona feina Gael. La veritat es que cada divendres faig a repasada a l’EFemèrides i hi ha moltes vegades que no recordo la majoria de les coses que es varen fer. No se si es mala senyal ( que em vaig fent vell) o bona senyal ( que s’han fet i es fan moltes coses)

    Enhorabona i que arribem als 200 com a mínim…

  3. Ànim Gael! Estàs fent una bona feina

    (oppsss ha sonat a nice colors and good composition) ;)

  4. Gràcies, macos! Tot i que hem d’admetre que no és una feina gaire feixuga, però :). A mi també em serveix per llegir articles que no vaig llegir en el seu moment i recordar-ne d’altres.

    Hehehe, sí que sona una mica a “nice colors”, Jasdg :D