avatar

Gent del Poble, una exposició polifacètica

gent-del-poble-2012No acostumem a anunciar exposicions com a noticia de portada, encara que aquesta norma ens l’hem saltada en alguna ocasió que hem cregut merescuda. En aquest cas ho tornarem a fer per anunciar-vos una exposició de fotografies amb l’excusa de que hi participen un bon grapat d’amics d’EF, raó per la qual hem pensat que valia la pena compartir-ho.

En concret, els autors són en Francisco Gris, en Jordi Bertran, en Joan Trujillo, en Pep Prats, en Joan López i en Pep Mínguez. Ells ens expliquen de primera mà el concepte d’aquesta exposició.

Son fotografies fetes en equip i per tant no porten nom ni cognom; és eminentment un projecte comú. Es tracta de més de 300 retrats de persones que es varen prestar voluntàriament a col·laborar en aquest experiment. Estan fetes en dues mitges jornades en una fira de caire local, més aviat com un exercici pràctic de il·luminació i retrat que com a treball sociològic o antropològic, encara que amb el temps i si seguim practicant potser s’hi converteixi…

La llum la varem decidir en assajos previs i l’únic que es va improvisar va ser la feina de convèncer a tanta gent perquè posessin d’una determinada manera. Podríem afegir-hi que hi hem volgut donar-hi un cert estil a lo Avedon: blanc i negre, fons blanc, posats seriosos.. Potser la il·luminació difereix una mica en l’estil, però ens hi varem veure obligats per igualar els canvis de llum que implicava fer-ho en tant poc temps. A l’exposició s’hi projectarà un morphing fet per en Pep Prats amb la majoria de retrats.

Aquí us en deixem una mostra.

(El Javascript està desactivat o tens una versió anticuada del Adobe Flash Player. Sisplau, instal·la la darrera versió del Flash Player.)

En tot cas es un bon conjunt de retrats que estem segurs que agradarà. Aquesta exposició s’inaugura aquest proper divendres 13 de gener a la Sala de Cultura de Vilassar de Dalt a les 8 del vespre. No cal dir que hi esteu tots convidats i que ens agradaria comptar amb la vostra presència i si veniu, en acabat podem anar a prendre alguna cosa o fer el sopar-tertúlia, com en altres ocasions.

Us hi esperem!

Exposició fotogràfica Gent del poble
Del 13 al 29 de gener. Inauguració divendres 13 de gener a les 20:00h
Sala Cultural de Vilassar de Dalt
C/ Manuel Moreno 30 (veure mapa)
Vilassar de Dalt

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris10 comentaris a “Gent del Poble, una exposició polifacètica”

  1. Osti! Acabo de veure el passi d’imatges i m’ha semblat espectacular, quants retrats dieu que heu fet? 300? Fantàstic, el resultat sembla que hi hagi milers de cares enllaçades. Bravo!

  2. Lòpes, somriu una mica! ;-)

    Ei, fa molt bona pinta! Enhorabona!

  3. Bon dia!!!! No em dóna temps a veure tot el video, aquesta tarda ho faig! El que he vist m’ha encantat!! Felicitats!

  4. Mis felicitaciones a Fantamorphing y al mega procesador de tu ordenador que ha conseguido renderizar todas esas imágnes ;o)
    Siiiii las fotos recuerdan mucho a Richard Avedon y estan muy logradas ;o)

  5. […] Gent del Poble. Membres d’EF Sala de Cultura Manuel Moreno, 30, Vilassar de Dalt Fins el 29 de gener […]