avatar

La millor foto del 2011 a EF

La millor foto del 2011 a EF (Foto portada: atzu)Com ja ve essent tradició a espaifotografic.cat, en les pàgines virtuals del llibre La millor del 2011 us mostrem les fotos que els autors respectius han triat com la seva millor foto de l’any i que han anat penjant en aquest fil del fòrum.

En total s’han enviat 29 fotografies, amb una mostra ben variada de temes: paisatges, macros, retrats, bodegons, animals i plantes… No us estranyeu si trobeu alguna foto que no correspon a la que l’autor va penjar al fil del fòrum. Són coses del directe.

Hi podrien haver-hi altres fotos, altres autors, però finalment aquest ha estat el recull. A veure si en properes edicions hi ha més animació!

 

Comentaris

Font RSS dels comentaris11 comentaris a “La millor foto del 2011 a EF”

  1. Bona feina, Miquel! Gràcies per la dedicació i per corregir les dues-centes faltes d’ortografia per centímetre quadrat que vaig escriure al fòrum ;)

  2. Un disseny molt xulo, Miquel, la veritat és que sembla que fem bones fotos i tot eh ??!! :-)
    Ets un crack, moltes gràcies !

  3. Gràcies a vosaltres per enviar les fotos. Demà diumenge tancaré definitivament la “publicació”. Si algú més vol enviar la seva millor foto de l’any passat encara hi és a temps.

  4. M’encanta! Fi, fi. No són tots els que són, però estan tots els que estan! Es diu així no? jajajaja Bon treball i gràcies per ell, Miquel